Şimdi Ara

Xperia SP mi GM Discovery mi Iphone 4 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün içinde telefon alacağım.Aslında düne kadar aklımda kesinlikle Xperia SP vardı hatta kılıfını bile aldım fakat sonradan araya bu telefonlar da girdi.Çok kararsızım.GM aslında marka olarak çok iyi değil.Fiyatına ve özelliklerine bakarsanız harika bir telefon ama işte ''adı çıkmış 9'a,inmez 8'e'' misali.Iphone 4 ise 2010'da çıktı.Çok eski aslında ama yine de cazibesi harika.Suan 1060 TL param var.Başka önerilerinizi nedenleriyle beraber soylerseniz sevınırım.Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • fiyat performans oranı en iyi olanı..yılın en çok satanı...tabiki discovery
  • Sarjı nasıl ? Oyun performansı nasıl ? Bir de dıscovery'nin çok fazla problem çıkardığını duydum kafam karışık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nıqq

    Arkadaşlar 2 gün içinde telefon alacağım.Aslında düne kadar aklımda kesinlikle Xperia SP vardı hatta kılıfını bile aldım fakat sonradan araya bu telefonlar da girdi.Çok kararsızım.GM aslında marka olarak çok iyi değil.Fiyatına ve özelliklerine bakarsanız harika bir telefon ama işte ''adı çıkmış 9'a,inmez 8'e'' misali.Iphone 4 ise 2010'da çıktı.Çok eski aslında ama yine de cazibesi harika.Suan 1060 TL param var.Başka önerilerinizi nedenleriyle beraber soylerseniz sevınırım.Teşekkür ederim.

    Ben forumdaki arkadasın birinden gm dıscovery ile ilgili genıs bılgı aldım kendisi s3 de kullanmıs . Gm dıscoveryı cok iyi anlattı artıları ve eksılerıyle . Yani telefon guzel , jarsı bana gosterdıgı resımlere gore iyi gidiyor . Malzeme kalıtesi biraz iyi değilmiş . Performans konusunda sıkıntı yok dedi .

    Bana kalırsa Gmd guzel aslında alınabılır ama ben yınede celıskıdeyım acıkcası . Üniden arkda var gmd iyi oldugunu soyluyor ama baktıgım kadarıyla adam telefonu temiz kullanıyor . İphone 4 bence alınmaz o ozellıklere o fıyatı vermem ben ama sen bılırsın yınede . Sp de işte malzeme olarak kalıtelı dıyorlar .

    eğer gmd yi ucuza getırtebılırsen (kimisi ınternet uzerınden ındırım cekıydı ıvırı zıvırıyla pıyasa degerının 100 170 tl asagısına alıyor) alınabılır .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 16 Aralık 2013; 22:27:46 >




  • nıqq N kullanıcısına yanıt
    sp ile ilgili forumda çok olumsuz yorum duymadım geneli memnun kurcaladığım kadarıyla iyi bir telefon galiba son çıkacak güncellemeyi de alacak buda önemli şarjı da kullananlardan öğren nasıl gittiğini
  • ben olsam iphone 4 alırdım ömürlük telefon
    general mobile biryerden sonra saçmayabilir.
  • neye göre kime göre ömürlük? minnnnaaaacık ekrandan face whatsup yaparak yaşayacaksan tabiki ömürlük.
    yoksa.... hiç haz etmiyorum 4 ve 4s den artık.... 5 ve 5s de kurtarıyor hani ekran boyutunu azıcık büyüttüler yaaaa...
  • Tabıkı sp bırkwre cok saglam hızlı,şık ve 2370 lik batarya harıka dort aydır Bİ yamugunu gormedım,dıscovery kalıtesız kasası cakal servısı hatta az önce konusunda gordugum ips ekranda dıye sattıkları cıhazın ips olmaması gıbı olumsuzlukları mevcut,sp 4.4 guncellemesıde alacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4 aldım arkadaşlar.İyiki de Iphone almışım diyorum.Teknosa kampanyadan 949a aldım.ilginiz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.