Şimdi Ara

XP cdsiz başlamıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XP kurduğum makina açılışta içinde xp cd si varsa açılıyo
    cd koymazsan sistemi başlatamıyo ve öylece başlangıçta garip bi hata verip kalıyo. Aynı hdd yi başka makinaya takıyom açılıyo, başka makinanın hdd sini hata veren makinaya taqıyom açılıyo, açıldıktan sonra cd yi içinden çıkarsanda sistem düzgün çalışıyor, ama mutlaka açılışta xp cd si içinde olamsı gerekiyo cd-rom un bunu sebebi ve çözümü nedir



  • Çok Enteresan.Hikmeti iLahi.Seni böyle birşeyi becerebildiğin için öncelikle tebrik etmek istiyorum . . . . Daha sonra yapman gereken şudur Bilgisayardaki Master Slave ayarlarını bir kontrol et.Bir bilgisayarda Tek CD-ROM Tek HDD varsa HDD Master - CD-ROM slave olduğu sürece hem performans açısından rahat edersin hemde bu tür olaylara fırsat vermezsin.Demek istediğim IDE Kabloları ve Master-Slave ayarlarını bir kontrol et.Daha sonra bilgisayara 0 dan bir sistem kur bir sorun kalacağını zannetmiyorum.XP CD siylede alakaLı bir durumda oLabilir .. ( Kura Kura Aşınmıştır Garibim ) Bunları bir gözden geçir bakaLım.
  • CD'den boot seçeneğini iptal et onun yerine HDD'yi göster.Büyük ihtimalle CD'den boot yapmak istediğinde herhangi bir dğmeye basıyrosun ve bilgisayar CD'den bopot yapmak istiyro.Tabii bu söylediğim üstteki arkadaşın dediğini yatıktan sonra yapma için.
  • Arkadaş bios ayarların doğrumu bana cevap at
  • Arkadaşım,
    Makinanın setup'ına girip açılış sıralamasını önce disk sonra cdrom olarak değiştiirp kaydet.Sanıyorum sorunun bununla ilgili?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.