Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix kolay kırılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Amriral gemisi denilen telefonların yarı fiyatını neredeyse aynı performansı sunan telefon için dayanıksız diyorlar. O zaman gidin 3000tl istediğinizi alın. Ayrıca her tarafı ekran olan telefonun nasıl daha dayanıklı olması bekleniyor? Çamur at izi kalsın uslubu maalesef milletimizin karakterine islemis.
  • kaçkere yazdım s7 edgeler çıkalı 1 ay olmadan sahibindende ekran ve arka camı kırık ilanlarla doldu die! ozaman körmüydünüzde bu cihazın ekranı çabuk kırılıyor die karalama yapıyorsunuz_? cihaz öncü olabilecek yapısıyla dikkat çekiyor zaten dayanıklılığıyla değil! boşuna kutusundan koruma kılıfıyla beraber gelmiyor cihaz! birinin ekranını kırması şart değildi zaten bizim bunu anlamamız için! sonra mesut çevik gibi tepki alınca baa saldırdılar die video çekersiniz! yanlı olmayın diye illaa herkesin tepkisini sert verdiği yorumlarmı yazılması gerekiyor_?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan_cehapelioglu

    İphone 6 plus telefonum elimden düşmesi sonucu ekranı kırıldı aynı şekil Samsung s7 edge telefonumda daha iki gunlukken dolmuşta koltuk mesafesinden düşmesi sonucu ekranı kırıldı telefonu sert bir yere düşünürsen kırılır kardeşim buda haber niteliği taşımaz saçma sapan bi haber hıyarın biri inceleme sırasında elinden telefonu sert zemine düşürüyor vay ne dayanıksız telefonmuş asıl kırılmasa haber niteliği taşır

    Kesinlikle haklısınız artık beklediğimiz haber şu: Aaa telefon yere düştü, yer kırıldı :)
  • iPhone 7s plus plus minus ta camdan sektirme özelliği gelecekmiş arkadaşlar. Cama taş atıyorsun, sekiyor kafan yarılıyor, gibi. Kurşun atıyorlar iphone a sekiyor Allah korusun dikkat edin :)

  • Telefonu düşürürseniz, kırılır bu kadar basit. Neyin tartışması dönmüüş burada anlam veremedim.
  • siz turkiyenin sirketisiniz turkiye icin haber yapiyorsunuz o yuzden haber yaparken turkiyeye gore olan fiyatida son satira eklerseniz iyi olacak 590 dolar diyince bazi kisiler 590 dolara alamayi dusunuyor akillari sira neyse haberi yapiyorsan turkiye icin gereken bilgiyi ver sayin haberci.

  • vayyyy habere bak nasıl olur yaaa telefon yere düşmüş kırılmış hadi canım buna kim inanır?
  • Kolay kolay yorum yapmasam da. Bu sekilde bi haber dh ye yakismadi. Dusen her telefon kirilir(battaniyeye sarmassaniz) neyse ogrendik xomi dusunce kiriliyo. Peki iphone? Bi haber de onunla ilgili yapsaniz 2 telefonu da ane mesafeden yere atsaniz sonucu haber yapmis olsaniz daha makbuldu. Saygilar

  • Kenarı cam telefon yaparlar, kırılmasın diye plastik kılıfa soktururlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik telefon alirken kasasi metal mi on cami saglam mi gorilla bilmem kac mi diye oncelik atar hale geldim,sonra kafamdaki fiyata uygun islemci ve ram e bakip telefon aldim.iyi gunler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten Efsane Bir Telefon Daha alalı 1 hafta oldu.

    Herşeyiyle mükemmel Apple ve samsung bakadursun 256 GB dahili hafıza 6 GB RAM sadece bunlar bile ürünü almak için yeterli iken seramik muhteşem bir görüntüsü var elinize aldığınızda bı bebek gibi davraniyorsunuz.

    Ekran oldukça iyi ayrıca tek elle kullanım modu inanılmaz kolay.

    Oyunlar uygulamalar akıyor resmen yukledikce daha yok mu diyor.

    Kamerası da gayet basarili.

    Birçok araştırma yaptım ve karar kılıp aldım çok memnunum alipta memnun olmayacak birini bilmiyorum.

    Şarjı 2 Gün gidiyor.

    Silikon bir kılıf ile düşmelere karşı gayet dayanıklı oluyor.

    Bütün özelliklerini yazmak istiyorum ama buna bir kitap gerekli sanırım daha önce dediğim gibi almak isteyen hemen alsın 10 yıl gideri var... PC de bile olmayan özellikleri var. Bu gün laptop larda bile 6 GB ram kullanılmazken telefonda kullanılmış leb demeden Çorum coğrafi haritasını çıkartıyor makine :)

    Uzun lafın kısası kesinlikle tavsiye ediyorum.

    Daha iyisi yok...





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.