Şimdi Ara

Xiaomi akıllı saate benzeyen tansiyon ölçer duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi akıllı saate benzeyen tansiyon ölçer duyurdu
    Üreticiler kritik sağlık veri ölçümlerini akıllı saatlere sığdırmaya çalışırken, zaman zaman özel amaca hizmet eden ürünler de piyasaya çıkıyor. Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder tansiyon ölçmek için geliştirildi.



    Xiaomi tansiyon ölçer



    Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder geleneksel tansiyon ölçer cihazları farklı bir boyuta taşımış. 1.43 inçlik AMOLED ekranı olan cihaz paslanmaz çelik gövdesi ile su altında kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Watch S3 tanıtıldı: Değiştirilebilir çerçeve, 15 gün pil ömrü, eSIM, HyperOS



    Çin medikal kurumları ile geliştirilen sensörler EKG ve kan basıncını ölçebiliyor. Ölçümleri veri tabanındaki doktor önerileri ile destekleyerek kullanıcısının sürekli olarak kalp sağlığını takip edebiliyor.



    Cihaz 6 eksenli atalet sensörü ile düşmeleri de algılayabiliyor. Xiao AI, NFC, Bluetooth görüşme özellikleri sunan cihaz 9 güne kadar kullanılabiliyor. Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder tansiyon ölçer cihazı 275$ fiyat etiketi ile satılacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/26/xiaomi-wrist-ecg-and-blood-pressure-recorder-one-click-blood-pressure-measurement-fall-detection-launched/







  • Çok pahalı abi. Şuan piyasada kaliteli bir tansiyon aleti ortalama 700 lira. Sırf tansiyon ölüçüyor diye 7700'den fazla para vermeye değmez bence.

  • Normal tansiyon aletiyle kıyaslamamak gerek. Özellikle risk taşıyanlar ya da kalp rahatsızlığı geçmişi olanlar için nimet bence. Ne zaman neyin tansiyonu değiştirdiğini belirlemek ve genel rutini izlemek için çok faydası olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.