Şimdi Ara

Xiaomi 14 ve 14 Pro tasarımı resmi olarak paylaşıldı: İşte yeni canavarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Çinli akıllı telefon üreticisi, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro modellerini 26 Ekim'de Çin'de tanıtacak. Ancak kısa bir süre önce firma, Xiaomi 14 ve 14 Pro'nun arka tasarımını gözler önüne seren bir posterler ve resmi basın görselleri yayınladı. Daha önceki modellerde de olduğu gibi, standart model daha küçük bir cihaz olacakken, Pro varyantı büyük bir cihaz olacak.



    Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro tasarımı



    Elbette Xiaomi’nin paylaştığı postere bakıldığında cihazların hiçbir ayrıntısı belli olmuyor ancak sağ tarafta pozlama ayarlarıyla oynadığım versiyonunda tasarım öğeleri açık bir şekilde görülebilir durumda. Görselden de anlaşılacağı gibi Xiaomi, bu nesilde de sağ tarafa konumlandırılmış büyük kamera bölmesi tasarımını koruyor. Xiaomi, bu posteri paylaştıktan sonra 6.36 inç ekran boyutuna sahip resmi Xiaomi 14 görsellerini de paylaştı.




    Postere göre Xiaomi 14 beklendiği gibi üç kamera ve LED flaş barından kamera modülüne sahip olacak. Xiaomi 14 Pro tarafında üç kamera açık bir şekilde görülüyor ancak olacağı söylenen dördüncü kamera lensi seçilemiyor. Dolayısıyla Xiaomi 14 Pro da üç kameraya sahip olabilir. Bu arada Xiaomi, paylaştığı bir başka posterinde Xiaomi 14 serisinin kamera modülüne odaklanıyor.



    Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Xiaomi 14 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı 




    Şirket, telefonların Leica'nın üst düzey kameralarında bulunan premium Vario-Summilux lenslere sahip olacağını zaten doğruladı. Xiaomi 14 serisinin birincil kamerası, f/1.6 ve f/2.2 değişken diyafram açıklığına sahip 23 mm'lik bir ana lense, 14 mm odak uzaklığına sahip ultra geniş bir lense sahip olacak. Telefoto kamera ise 75mm odak uzaklığına ve 3.2x optik zoom'a sahip olacak.



    Raporlar, Xiaomi 14'ün siyah, beyaz, yeşil ve pembe gibi tonlarda satışa sunulacağını, Xiaomi 14'ün ise siyah, beyaz ve yeşil gibi seçeneklerle geleceğini ortaya koyuyor. Her iki telefon da yaklaşmakta olan Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti olacak. Ayrıca 12 GB RAM + 256 GB depolama, 16 GB RAM + 512 GB depolama ve 16 GB RAM + 1 TB depolama gibi üç varyant bulunacak.



    Xiaomi 14 serisinin yanı sıra, şirket 26 Ekim'de Xiaomi Watch S3 ve Xiaomi TV 85 inç mini LED TV gibi iki ürünü daha tanıtacak.




    Kaynak:https://weibo.com/u/2202387347
    Kaynak:https://www.androidheadlines.com/2023/10/xiaomi-14-series-design-revealed.html







  • O fiyata iPhone 15 pro alırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    Fiyatı nerden gördün

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ChaİrMaN C kullanıcısına yanıt
    Almanya'da 1300 Euro önsatış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar Huawei firmasının bıraktığı boşluğu doldurmamak için özel fiyat politikası uyguluyorlar resmen, Cidden bu android üreticiler ayrı bir sıkıntılı en büyük oyuncu saf dışı kalıyor kimse adım atmıyor yerine geçelim diye.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Xiaomi Huawei'in yaptığı inovasyonun yanından bile geçemez, Leica yazdırıp aynı fiyata satmaya çalışması biraz gülünç. Günün sonunda Xiaomi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi model ismini çalıyosun bari tasarımı çalma a

  • Çok iyi olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pozantidan P kullanıcısına yanıt
    nike varken nixe kullanmam kullanan alt seviyelere hitap ediyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğru değil. Xiaomi'nin üst segment telefonları kaliteli baya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi kullanan biri olarak donanimdna çok yazılım stabilitesi olmadığı için benim gözümden düştü, yıllardir kullanırım her telefonda ayrı Bi kronik yazılım. Hatası yada donanim. Hatası oluyor gonus rahatlığı ile. Senkronize özelliklerini bile kullanmıyorsunuz çünkü cin malı ve yazılıma önem vermiyorlar... Bu yönden yazılım stabilitesinde ios daha iyi... Bu msj note 12 pro 5g den yazılmıştır...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu yürü git kumda oyna sen kafaya bak

    Xaomi dediğin şirketin merkezinde tuvalet temizletmezler sana yapmaya çalıştığın sekle bak  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar para ver birkaç senede çöp olsun. Birkaç aya zibilyon tane model çıkar yok plusı yok pro plusı...

  • Snapdragon tanitimda hakki alkan kanalinda; xiaomi alinmaz parasini hak etmiyor diye yorum yaptim,nasil alinmaz alinir diyip örnek olarak resim paylaşti,herşey resim cekmedeymiş tek başari noktasi kamera diye örnek vererek konuyu kapatti,kisacasi xiaomi diyinxe kamera geliyormuş daha ne diyim 50k,60k dayanicak cihaza o para verilir mi.??3,5 ay da yeni cihaz taniyor xiaomi 13 40k diyecek sözüm yok.! Ayrica kendim iphone kullaniyorum,ya apple yada s24u alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen git iPhone ile devam et Xiaomi severlerin zeka ortalamasını düşürme.

  • fiyatlar 600 euro civarı çinde olacak... almaya da mı 2 kat vergi uyguluyor

  • Daha önce samsung kullandım yazılım gayet stabildi hiç şu hata ile karşılaştım demedim kronik hata nedir bilmezdim, xiaomi 11 pro kullanmaya başladım yaklaşık 2 sene olacak hataların allahını gördüm whatsappda görüntülü sohbet başlatırken arada kafasına göre kameranın aktif olmaması nedir arkadaş ben yazılımcıyım arkada başka bir uygulama mı kullanıyor diye bakıyorum yok, telefon uçak modunda wifi açık hiç bir uygulama enerji tüketiyor gözükmüyorken olduğu yerde yastığın altında falan kaldıysa şarj edermiş gibi ısınıyor inanmayan yetkili biri varsa alsın benden baksın ama inanırlar.

  • Redmi kullanipta xioami ye laf atmaniz yokmu

  • Xiaominin ultra modellerini kullanmayan gelip şurada atıp tutuyor ya. 3 5 binlik cihazınızla pro modellere sallamayın 2 sene mi 10 ultra kullandım sıfır hata cihazdı. Huawei kalitesini buldum diyebilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.