Şimdi Ara

Xiaomi 14 ekran özellikleri ve renk seçenekleri resmen açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 14 ekran özellikleri ve renk seçenekleri resmen açıklandı
    Qualcomm, geçtiğimiz gece düzenlediği Snapdragon Summit kapsamında mobil dünya için son derece önemli olan Snapdragon 8 Gen 3 ve Snapdragon X Elite yongalarını duyurdu. Etkinlikte, Xiaomi Grup Başkanı ve Uluslararası Departman Başkanı Lu Weibing, sahneye çıkarak Xiaomi 14’ü canlı kanlı olarak gösterdi. Buna ek olarak Xiaomi 14’ün ekran özelliklerini ortaya çıkaran posterler yayınlandı.



    Xiaomi 14 renk seçenekleri ve tasarım



    Xiaomi 14 ekran özellikleri ve renk seçenekleri resmen açıklandı
    Geçtiğimiz gün Xiaomi 14’ün resmi görselleri zaten paylaşılmıştı. O fotoğraflarda cihazın tasarımını net bir şekilde görebiliyorduk. Şimdi ise renk seçenekleri de paylaşılmış oldu. Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro aynı tasarımı paylaşacak ve standart model daha büyük olan Pro modelinin kompakt bir versiyonu olacak. Tasarım açısından Xiaomi 14 serisi, önceki seride sunulan kavisli kenarlı ekran yerine düz bir ekrana sahip. Telefonun arkasındaki cam kenarlar daha belirgin bir kavisle geliyor, bu da genel tutuş hissiyatını artıracaktır.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi 14 ve 14 Pro tasarımı resmi olarak paylaşıldı: İşte yeni canavarlar



    Renk seçenekleri tarafında ise siyah, beyaz, yeşil ve pembe seçenekleri var. Pro varyantı da pembe hariç üç renkte gelecek. Özellikle yeni yeşil reni çok hoş duruyor diyebiliriz. Her iki akıllı telefonun da yarın (26 Ekim) Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip dünyanın ilk akıllı telefonları olarak piyasaya çıkacağını belirtelim. Xiaomi 14 serisi ayrıca şirketin Android 14 üzerine yerleştirilecek olan kendi geliştirdiği HyperOS işletim sistemiyle donatılmış ilk akıllı telefonları olacak.



    Xiaomi 14 ekran özellikleri



    Xiaomi 14 ekran özellikleri ve renk seçenekleri resmen açıklandı
    Bizzat firma tarafından yayınlanan posterler standart Xiaomi 14’ün ekran özelliklerine detaylı bir bakış sunuyor. Xiaomi 14, TCL ile yapılan işbirliğinin bir sonucu olan Huaxing C8 ekran ile donatılacak. Firma bu ekranın ışık verimliliği, görüş açısı ve ekran performansı açısından ileriye doğru bir sıçrama olarak bahsediyor. Xiaomi 14, aynı zamanda 6,36 inçlik bu ekranında 1,5K çözünürlük, 1Hz ila 120Hz LPTO uyarlanabilir yenileme hızı sunacak. Ekranın tepe parlaklığı ise 3.000 nit olacak. Buna rağmen ekran, önceki nesle göre yüzde 17 daha az güç tüketecek.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/25/xiaomi-14-display-specifications-color-options-officially-revealed/







  • Satış fiyatı bi 50-60bin olur ülkede.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 46k dan açılışı yapıyorum ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rengi çok güzel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı umrumda değil. Umarım aosp desteği devam eder ve usb3 eklenir.

  • Ayrtınlar güzel göründü misal panel farklı bir üretici ile anlaşılarak yaptırılmış, hem LTPO hem 1-120hz değişimi ve 3000nit ciddi bir seviye, bu durumda %17 daha az güç tüketmesi ilginç geldi. gömülü android'ini ne kadar geliştirecekler artık önemli değil çünkü odak noktaları hyperOS olacak.

    Merakla bekliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.