Şimdi Ara

XENFORO SEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  XENFORO SEO


    Seo kelimesi search engine optimization kelimelerinden oluşan bir kelimedir ve Türkçe olarak karşılığına arama motoru optimizasyonu denir. Google ile işbirliği içerisinde yürütülenseo hizmetison zamanlarda oldukça artmış bir durumdadır. Google ile işbirliği de şu şekilde yürür; Google arama motorlarında sizin özgün makalenizi üstlere taşımaya çalışır. Bu da yazdığınız makalenin kaliteli ve özgün olmasıyla, başkasının çalıntısı olmamasıyla sağlanır. Bu bağlamda işin içine seo hizmeti girer. Belli anahtar kelimelerin oluşumuyla yazılan bu makaleler sitelerde yayınlanır.



    Nerede yayınlanacağı ise kişiye kalmıştır. İsterse kendi sitesinde, isterse başka sitelere göndererek yayınlanır. Makaledeki anahtar kelimeler ise oldukça büyük önem taşır. Sorunsuz anahtar kelimenin kullanımıyla makalelerin Google arama motorlarında üst taraflara geçmesi sağlanır. Seo hizmeti için wikipedia’ya da yazılarınızı yazabilirsiniz. Oraya üye olduktan sonra makalelerinizi paylaşmanız sizin için faydalı olacaktır. Bunun dışında bloglarda oluşturabilirsiniz. Kendi makalelerinizi yazarak oluşturacağınız bloglar Google tarafından çok fazla önemsenmeyecek olsa da başlangıç için bir seçenek olabilir. Xenforo seo sitesinden de yardım almanız mümkündür. Seo alanında kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.



    Xenforo seo şeklinde bir arama ifadeyi arama motorunuza yazdığınızda ne ve siteyi incelediğinizde ne kadar önem taşıdığını fark edeceksiniz. Sizin siteniz ile ilgili seo ayarlarını xenforo seo sitesinden yardım alarak yapabilirsiniz. Xenforo seo ayarı ile siteniz içerisinde seo’luk sistemini kontrol ederken bu kurumlumdan yararlanmanız yararınıza olacak bir şeydir. Sitenin sık sık güncellenmesini sağlayan ve tasarımı ile sitenin daha çok dikkatini çekebilecek olan bir kurulumdur.





     XENFORO SEO






    Ayrıca, Google’ın birlikte çalıştığı ücretsiz website oluşturulmasında bloglar dışında başka sitelerin oluşturulması da söz konusudur. Örneğin, Tumblr sitesi. Google’ın blogspotlara oranla daha fazla desteklediği bir sitedir. Özgün makalelerinizi oraya yazabilir ve yayınlayabilirsiniz. Sosyal ağlarda önemli bir yer tutan Twitter’da da linkinizi paylaşabilirsiniz bu sayede hem daha fazla gözler önünde olacaktır, hem de google tarafından fark edilecektir. Twitter dışında bulunan diğer sosyal ağlardan bir diğeri ise Youtube’tur.



    Paylaştığınız herhangi bir video’nun altına linkinizi yazdığınızda google’ın görmesini sağlayacaksınız. Bütün bunlar için yazınızın özgün olmasının zorunluluk olduğunu bir kez daha hatırlatalım.Kendi sitenizi açmanızın artık çok da bir iş olmadığının altını çizmekte yarar var. Profesyonel site açamayabilirsiniz, buna maddi gücünüz yetmeyebilir ama iyi bir seo hizmeti veren bir firmayla anlaşabilirsiniz. Bu hizmeti kendinizde karşılayabilirsiniz, fakat hiçbir bilgiye sahip olmadan yapmamanızı öneririz, ya da düşük fiyat verip de anlaştığınız, size seo hizmetini verecek olan bir şirketle çalıştığınızda, yine de üst sıralarda olamamanın sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Bu yüzden seçiminizi yaparken dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bir firmayla görüşmeden önce hakkındaki bilgileri ve firmanın tecrübelerini araştırmanız, çalışıp çalışmamanız gerektiği hakkında size kolaylık sağlayacaktır.Kendi sitenizi kurarak, başka biriyle anlaşmadan sitenizde yazılarınızı yayınlamakta mümkün.





     XENFORO SEO





    Böyle bir işi yapmaya karar verdiğinizde bilmeniz gereken bir takım şeyler de vardır. İlk olarak, bir domain satın almalısınız. Daha sonra hazır temalardan satın alabilirsiniz ya da Wordpress’te hazır tabanlı yazılımlar kullanabileceğiniz gibi kendi temanızı oluşturmanızda sizin için bir başka seçenek olabilir. Temalarınızın yazılarınızla da uyum içinde olmasına dikkat ediniz. Bunun yanı sıra, sitenize videolar da yükleyebilirsiniz. Hatta video yüklemeniz altına ise adını, süresini ve bunun gibi bilgileri eklediğinizde google’ın sizi fark etmesi daha kolaylaşacaktır. Seo’ya uyumlu makale yazmanın önemli olduğunu söyledik.



    Bunun için bazı eğitimlere katılabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Seo eğitiminin temelinde bilgisayarın yatması ve web tasarımı ile yazılımları işinin geleceği parlak bir iştir. İnternet üzerinden yazılım geliştirip şirketlere satabilecek dereceye geldiğinizde, çok iyi paralar kazanabilirsiniz.

    Bu makale web tasarım sitesinden alınmıştır







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.