Şimdi Ara

xbox online oyunlarda kasması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler xbox aldım 2.el offline oynarken sıkıntı yok fakat online da deli gibi kasıyor bazen hatta watch dogs 2 de donuyor bile bazen onlinedan aniden offline geçiş yaparken ama düz offline da sorun olmuyor bu internetle alakalı bir sorun mu cihazla alakalı mı çözemedim bi el atın
    (not:sorunun internette olduğunu sanmıyorum bu arada çünkü dediğim gibi takılma oluyor bazende)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizzzzx -- 6 Nisan 2024; 13:37:54 >



  • Telefonunun internetini paylaş dene xbox internet seçiyor sorunun internette.

  • Xbox'unuzun online oyunlarda kasması, birkaç farklı faktörden kaynaklanabilir. Sorunun internet bağlantınızdan ziyade cihazla ilgili olabileceğini düşündüğünüzü belirttiniz, bu nedenle bazı olası çözümleri aşağıda bulabilirsiniz:

    1. Güncellemeleri Kontrol Edin: Xbox'unuzun yazılım ve oyun güncellemelerini kontrol edin ve gerekirse güncelleyin. Güncellemeler, performansı artırabilir ve uyumluluk sorunlarını çözebilir.
    2. Kablosuz Bağlantıyı Test Edin: Kablosuz bir internet bağlantısı kullanıyorsanız, sinyal gücünü ve bağlantı kalitesini kontrol edin. Arayüzdeki bağlantı durumuyla ilgili herhangi bir uyarı veya sorun var mı diye kontrol edin.
    3. Kablolu Bağlantıyı Deneyin: Mümkünse Xbox'unuzu doğrudan modem/router'a kablolu olarak bağlayın. Kablolu bağlantı genellikle daha istikrarlı bir bağlantı sağlar.
    4. Ağ Ayarlarınızı Kontrol Edin: Xbox'unuzun ağ ayarlarını kontrol edin ve belirli bir bağlantı türüne (örneğin NAT türüne) ilişkin herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edin. NAT türü "Açık" olmalıdır.
    5. Soğutma Durumunu Kontrol Edin: Xbox'unuzun aşırı ısınma veya soğutma sorunları olabilir. Sistem aşırı ısınırsa, performans düşebilir veya hatta donmalar olabilir. Xbox'un fanlarını ve hava giriş/çıkışlarını temizleyin ve sistemi daha iyi bir soğutma ortamında kullanmaya çalışın.
    6. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama: Hala sorun yaşıyorsanız, Xbox'u fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin. Bu, yazılımsal sorunların çözülmesine yardımcı olabilir.

    Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, cihazınızın donanımında bir sorun olabilir ve profesyonel destek almanız gerekebilir. Bu durumda, Xbox'unuzun garantisi varsa, garanti kapsamında onarım veya değişim talep edebilirsiniz.





  • LordErenify kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yardımınız için, bazen oluyor bu hata ve bende sanırım sebebini çözdüm arada bir xbox hesabımla bağlantı kesiliyor aynı şekilde ea hesabımlada bağlantı kesiliyor yani internet ile alakalı fakat dediğiniz testleri yaptığımda internet gayet güzel çekiyor ya sunucularda bi sıkıntı var veya dediğiniz gibi bi güncellemelere bakmam lazım
  • denizzzzx D kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bağlantı kesintilerinin Xbox ve EA hesaplarınızda oluşması durumunda internet bağlantısı ile ilgili bir sorun olabileceği gibi, sunucu sorunları veya güncelleme gereksinimleri de olabilir. İnternet bağlantısıyla ilgili sorun yaşamıyorsanız, oyun sunucularında veya hesaplarınızın güncellemelerinde sorun olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.