Şimdi Ara

Xbox One X, PS4 Pro veya yeni nesil oyun konsolları için TV önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba millet, forumda aşağı yukarı 1 hafta önce konusu açılan refrubished Xbox one x cihazını aldım. Cihazı almasına aldım ama televizyonumda yok. TV için bir araştırma yapayım dedim. TV ile alakalı her girdiğim sayfada kafam daha çok karışarak ayrılıyorum. Belki benim gibi konsol durumundan dolayı TV almış veya alacağı modeli belirlemiş olan arkadaşların yardımı olur diye konu açayım dedim.
    Birkaç soru da var aslında aklımda. Bu 100 Hz gerçek yenileme gereksiz bir durum mu? Konsolların zaten bu seviye de yenileme hızı veremeyecek oluşu gereksiz bir yönelim ve maliyet arttırımı mı olur? Ayrıca yüksek yenileme hızının cihaz ile uyumlu olmamasının görüntüyü daha kötü edeceğini de söyleyen var.
    10 bit, 8 bit + Frc ve HDR varyasyonları. Oyun için yönelimim çoklu oyuncudan daha çok hikaye temelli aaa oyunlar. Yani görüntü kalitesinin önemli olduğunu söyleyebilirim. Kimi üreticiler 10 bit için 8 bit + frc olarak yazmışlar. Aralarında nasıl bir fark var? oyunlarda 10 bitin farkı hissedilir mi? Birde Dolby vision hdr var. Bunlar gerçekten fark yaratırlar mı?

    Görünürde kafama takılanlar bunlar. TV bin büyüklük sıkalası çokta önemli değil. Bütçe Max 6000. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam xbox one x'in en güzel yanlarından birisi freesync desteği olması. 8 bit ya da 10 bit hdr yakalaması çok zor farklar ama refresh rate oyunun oynanabilirliğini epey değiştiriyor. Bende 55nu8000 var. Freesync artı 10 bit hdr (gerçekte 8+ olabilir emin değilim) ile oyun oynamaktan epey keyif alıyorum. Bu modelleri (2020 muadillerini tabi) ve qledleri inceleyebilirsin. Hala freesync desteği veriyor olmaları lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.