Şimdi Ara

Xbox One S almalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ay sonunda konsolu almayı planlıyorum, bundan 5 sene önce xbox kullandım fakat geçen sene yüksek voltajdan konsolumu çöpe atmak zorunda kaldım. Ünivesiteye gideceğim bu sene dolayısıyla maddi sıkıntılarım olabilir, sizce bu konsol da grafikler ve frame rate o kadar düşük mü ? Zira salak PS fanboyları bu konu üzerinde fazla muhabbet ediyor.



  • ikisine de sahip biri olarak söyleyim, 55'' 4K tv ile görüntü farkı atla deve değil... ikisi de gayet güzel, ikisi de yanlış tercih değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FIR_Lama

    ikisine de sahip biri olarak söyleyim, 55'' 4K tv ile görüntü farkı atla deve değil... ikisi de gayet güzel, ikisi de yanlış tercih değil...

    Çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4'ün exclusive oyunları ilginizi çekmiyorsa alınır bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fps olarak fark olacağını düşünmüyorum olsada 1-2 bilemedin 3 fps oynar sonuçta ikisinide oynatıyor. Ayrıcadan grafik olarakta fark olacağını düşünmüyorum neredeyse aynı güçteler. Exc. oyunlara takılmıyorsan Xbox One S almanı öneririm. Ben mesela single player oyunlara o kadar para vermem. Sonuçta alıcam oynucam 1 gün sonra biticek sonra ben ne anladım bu işten. Hem Xbox'da cross play oyun daha fazla üstüne Player Unknown's Battleground'da Xbox'a geliyor. Multiplayer ağırlıklı oyun seviyorsan Xbox almalısın gerek EA Access gerek Live Gold'un verdiği ücretsiz oyunlar.
  • Teşekkürler herkese tekrardan. Xbox one controller beni cezbeden şey daha çok. Belki de x360 dan dolayı alismisimdir bilmiyorum ama elime cuk oturuyor. Grafik takintim yoktur aslinda ama oyun zevkini baltalayacak grafik yoksa hiç problemd değil. Digee ayın ortaları alacağım, çok sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saatten sonra alınmaz tavsiye etmem PS4 Pro ve XBOX ONE X'in yanında artık çok zayıf kalacak XBOX ONE S.Ama benim maddi imkanlarım kısıtlı bütçem fazla değil diyorsanız tercih edebilirsiniz tabi , güzel cihazdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 30 Temmuz 2017; 23:16:43 >
  • Wicher i hem one da hemde one s de oynadim. One s de fps fazlaligi cok belirgindi. Cunku karakterim cok hizli hareket ediyordu. Grafiksel olarak hicbir fark goremedim.



    Fps olarak en az 60 + idi. Boss savaslari cok kolay oluyor karakterin hizli olunca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 Xbox One da 900p 30fps de çalışıyor 60fps mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Witcher 3 Xbox One da 900p 30fps de çalışıyor 60fps mi

    One s de sanki fps yuksek geldi bana

    Evet one da 30 ama one s de kesinlikle daha yuksek



    Bizzat kendim oynuyorum. Sag sol manevra yaparken kosarken savasirken seri oldugu icin daha kolay oluyor oynamak.



    Dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One S'in GPU mhz hızı çok az daha yüksek ve bazı oyunlarda max 5 frame daha yüksek performans veriyor ama 60 fps demekle ağır sallamışsın kusura bakma.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    One S'in GPU mhz hızı çok az daha yüksek ve bazı oyunlarda max 5 frame daha yüksek performans veriyor ama 60 fps demekle ağır sallamışsın kusura bakma.

    tam olarak 60 demiyorum ama ona yakın dı one s de oynadığım wicher 3 çok daha akıcıydı. hatta yavaşlatmak bile gerekiyor ama grafikler biraz zayıf geldi. sanki fps kilidi kaldırılmıştı.

    ayarlarda grafikleri arttıran ve fps düşüren veya tam tersi yapan bir özellik var mı bulamadım. bi terslik var ama çözemedim sanki oyunu 8x hızda oynuyorum. bi yönden iyi düşmandan çok hızlı hareket ediyorum. bi yandanda sanki grafiklerden ödün veriyorum. benim için önemli olan grafik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanHunt81 -- 1 Ağustos 2017; 21:7:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.