Şimdi Ara

XBOX ONE offline oyun oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde aralık ayı boyunca nerden baksan 15 gün internet yoktu. Superonline bizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sağolsun hiç hizmet vermemeyi tercih etti heralde (her forum her sosyal mecrada isimlerini zikretmeden rahat edemiyorum) Tutuldu herifler resmen yok vermiyor internet BTK hakem heyeti hepsine yazılı başvuruda bulundum.. Hele ki bir faturamdan o kullanmadığım günleri düşürmesinler o zaman yandılar

    neyse işte internet olmadığından dolayı offline oynamayı deniyorum ancak başarılı olmuş değilim. Neler yapmam gerek nasıl yapmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Elimde ki oyunlar şu şekilde ;
    Cd'li WatchDogs 2
    Store'dan alınma bir Fifa 17
    Deals with gold üyeliğin hediyesi Sleeping dogs.

    3'ü de aynı şekilde online olmadığım zaman çalışmıyor. Xbox live'a bağlan diyor kendimi offline moda alıyorum. Bu seferde offline olmaz fln gibilerinden bişeyler diyor.
    Çok sinirim bozulduğu içinher seferinde kumandayı sağa sola fırlatıyorum. Zaten günün 8 saati çalışıyorum 2 saati yolda geçiyor, tek keyfim var işin kötüsü onuda zaten 1 ay önce aldım zar zor etimden kemiğimden ayırdığım vakitim var geçiyorum tam başına bi bakıyorum allahsız Superonline hizmet vermiyor.. Başlıyorum küfür etmeye.
    Neyse arkadaşlar dediğim gibi işte OFFLİNE OYUN NASIL OYNARIM ?







  • Watch Dogs 2 güncelleme yapmadan çalışmayabilir. Genelde dvd + günceleme olarak geliyor oyunlar. Fifayı indirdiyseniz açması gerekir güncelleme istiyor mu diye bakar mısınız güncelleme kısmından? Net olduğu zamanlar bi güncelleme gelip yapamadıysanız o güncellemeyi isteyip durur açamazsınız diye tahmin ediyorum. Sleeping Dogs zaten Live'a bağlanmadan çalışmaz çünkü gold oyunları live olmadan çalışmıyor. Ancak Watch Dogs ve Fifa konusunda emin değilim. Ayrıca Aralık ayı için komple fatura iptali isteyin biraz çirkeflik yapın ayın yarısı kullanmadım filan diye tamam onu düşeceğiz diyip faturayı iptal ediyor o ay için, en azından bende öyle olmuştu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    komple ay itirazı iyi fikir esasında. Gerekli şikayetleride BTK tüketici heyeti Superonline sitesinden her yerden yaptım zaten. Ama tarafıma ulaşan iletişime geçmeye çalışan olmadı. Zaten benim esas sinir olduğum konu tamam kardeşim sorun olabilir bakım onarım olabilir diyin bana beyfendi kusura bakmayın ayın 3 üne 5ine kadar neyse internet veremeyeceğiz okey. Tarih yok yalan yanlış bilgi veriyorlar. üzerine yetmez gibi bide fatura yaslıyorlar..

    Bu arada oyunlara gelecek olursak hepsi güncel dediğin gibi sleeping çalışmaya bilir live ile gelen oyun mantıklı çalışmaması ama fifa offline mode niye kullanamıyorum o şaşırtıyo beni. Zaten internet yok fifa açılsın 2 maç atak bari dimi




  • kolaybirisim K kullanıcısına yanıt
    Fifa konusunda hiçbir fikrim yok benim de, faturanızı iptal edecekler Aralık ayındaki merak etmeyin.

    Edit: Ben çok uğraştım Superonline ile sürekli sürekli arayın günde en azından 3-4 kere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 2 Ocak 2017; 4:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolaybirisim K kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda my home xbox a tıkla oyunlar offline çalışır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online olmadan calismayan bir duzen....ilerisi icin hic iyi degil....ps4 e mi kaldik simdi......oyle olsun...ne yapalim....bakalim sonraki konsollarda boyle guvensiz mi calisacak....cd yi tak......evet baglaniyor......guncelle....evet.....kontrol ediyor....evet....bitiyorrrr muuuu...hayir....bekli......microsoft rapor cd orjinal...devam.....hmmmm......sanirim orjinal. .....su kenarda hafif centik var gibi......cin mali olmasin.....orjinal orjinal.......mi......orjinal mi desek....ban mi...orrrrr..jiiiiiii...naaaalllll....miiiiiiiiiii.....eeeeee....BIRAK TA OYNAYALIM BE.

    Nasil olsa biri cikip bunu da duzeltir...merak etmeyin .......siz de iskence etmeyin bari...uc kirmizi nin modern hali gibi...zaten birileri duzeltti bunu ya neyse.


    Xbox’ınızı çevrimdışı olarak ayarlama
    Kılavuzu açmak için Xbox düğmesine basın.
    Sistem > Ayarlar’ı seçin.
    Ağ’ı seçin.
    Ağ ayarları > Çevrimdışı ol’u seçin.
    Tekrar çevrimiçi olmak için ilk üç adımı tekrarlayın ve 4. adımda Çevrimiçi ol’u seçin.

    Xbox konsolunuz çevrimiçi olduğu hâlde ağa Xbox Live üzerinde oturum açamıyorsanız Xbox One Ağ Bağlantı Hatası Çözümü’nü deneyin.


    Bu ustteki de bizim microsoft un uc kirmizi cozumune benziyor....
    Elooooooo mikrosoft mu canim hee..benim makina calismiyor....evet evet calismiyor....dogru uc kirmizi isik su anda...ne yapiiim huop.....konsolu ac kapat duzelir diyorsunuz sagolun....cat.......e duzelmedi....
    Bu aslinda ulkemizdeki bir cok kurulusun da isleyisi ile aynidir.

    Xbox iyidir de dertleri coktur...bunca zaman sonra niye yazdim bu online durumunu...bana xbox one x e binlerce lira odeyenler karsiligini alabiliyor mu gibi bir soru dank etti sebebi bu...s varken x neden..herkes oyle alismis ki bu online iskenceye normallesmis artik uc kirmizi gibi...e isiniyordu cihaz normal bozulir dabiii..uzulmeyin yeni xbox yolda...o nasil olur muamma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Ağustos 2018; 13:36:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Xboxa en son ne zaman girdiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer home xbox olarak ayarlamamışsanız internetsiz giremezsiniz. P1 olması lâzım fakat siz p2 gibi kullanıyorsunuz. Daha da eskiden sadece 24 saat offline oynanıyordu. Aslında hem mantıklı hem mantıksızdı. Çünkü demo sızdırması olursa veya normaldışı yükleme olursa 24 saat gameplayden sonra online yapınca banlanıyor-demo gitmiş oluyordu. Ama internet gidince oynanamaz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.