Şimdi Ara

XBox Live Hakkında Bir Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Ani bir kararla xbox alarak ben de aranıza katıldım. Live'a henüz bağlanmadım ama aklımda bir kaç soru var. Bildiğim kadarıyla Live USA ve EU diye bir ayrıma gidiyor. Bu ayrımdan hangisinde hesap açmak daha faydalı? Live üzerinden oyun satın almak mümkünse PAL olan cihazımla USA dükkanından oyun satın almak mümkün olabilir mi?

    Bir şekilde farklı hesaplarla dükkanlar arasında geçiş yapmak mümkün mü? Ben hesabımı nerede açmalıyım? Hangi dükkanın live card, point card ürünleri daha kolay bulunuyor. Bilgi verirseniz çok sevinirim...

    Herkese iyi oyunlar.



  • Live hesabı açarken bölgeni United States (USA) olarak seç. Ayrıca kullanacağın hotmail hesabıda USA olsun mümkünse. (sorun yaşamaman açısından)

    USA hesaplar için Microsoft Points daha kolay bulunuyor. UK hesapların Microsoft Points'leri hem zor bulunuyor USA'e göre hemde daha pahalı USA'e göre.

    Farklı hesaplar arası (USA-UK-JPN farketmiyor) geçiş yapabiliyorsun. Sorun olmaz.
  • Cevap için teşekkürler... İşlerimi bitirip xbox'ın başına kurulacağım. İlgilisi buradaysa bu bilginin sık sorulan sorular listesinde yer almasının faydalı olacağı düşüncesinde olduğumu söyleyeyim.
  • GTA 4 gibi oyunları da bu puanlarla almak mümkün mü
  • ben uk açdım biyerlerde okuduğma göre dlc leri indirirken sorun çıkarabiliyomuş oyun dlc yi okumuyomuş vs. live üyelik point bulunuyor ama uk biraz daha pahalı arada 5-10 tl oynuyo önemli değil okadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.