Şimdi Ara

Xbox ban yerse live id'ye ne olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese,

    Dün bir Xbox edindim, xbox marketplace'den oyun satin almak istiyorum fakat konsolum banlanırsa, xbox live id'me ve aldiğim oyunlara ne olur diye merak ediyorum.

    şimdi gidip oraya bol bol arcade oyunlardan satin alip sonra banlanip o kadar parayi sokağa atmiş olmak istemiyorum. araştırdığım kadariyla live ID ban yemiyormuş konsol banlaninca fakat yine de emin olmak istedim.

    bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.



  • Banlanırsan satın aldığın oyunlar çalışaz.Live in nimetlerinden yararlanmak istiyorsanız orjinal kullanıcaksınız.Yoksa 2 -3 ay içinde banlanır evinizde kendi başınıza ancak kopya oyunlarınızı oynarsınız.
  • ben orjinal taraftarıyım da her şekilde aldiğim konsol firmware'li olarak geldiğinden yapacak birşey yok şu anda.

    banlanirsa onemli değil, zaten ucuuza ve xbox neymiş diye bir görmek için aldım. sıfır makine alip kullanirim ban yiyince fakat derdim şu ki, şu anda live id'im ile aldiğim oyunlari başka konsola da kurabilirmiyim bu banlanirsa?
  • Live id gitmez fakat sadece başka bir konsoldan kullanabilirsiniz.
    Bu arada hiç livea girmediyseniz fw işlemini geri alarak sorundan kurtulabilirsiniz sanırım.
  • Cihaz banlandığında gamertag'da bozuluyor. Yeni bir cihazda gamertagı kulanamıyorsun, kullanabilmek için live yada ofline olarak recover etmen gerekiyor.
    Bu nedenle mutlaka gamertagın backup'ını PC'ye al.
    Ben bunları yaşadığım için tecrübe edindim
  • m.s. geneld konsolu banlıyor , bu durumda yeni konsolda eski oyunları yine ücretsiz indrirsin , fakat çok nadirde olsa id yi banlıyor . ozaman gider bütün elindekiler
  • Her kişiden farklı cevap..
    1 - Gamertagi veya sadece konsolu banlamak MS'ye kalmış ben ban yediğimde sadece konsolum banlanmisti ayni gamertag kullaniliyor ama sana garanti veremem illa sadece konsol banlanır diye.
    2 - Oyunları hdd'ye kaydediyor ban yediğinde hdd devre dışı kalacağı için oyunları oynuyamazsın ancak Atik elektronik 30 tl karşılığında banı çözüyor bu oyunlarıda sorunsuz oynuyabilirsin diye biliyorum,çünkü bandan sonra ban çözülürse hdd aynen bansız gibi işlev görüyor.
  • evet ben de resmi sitesinden okudum MS'in ikisini ayri ayri veya birlikte banlayabiliriz diye açikça yazmişlar. fakat hangi koşulda hangisini banladiklarini yamamişlar.

    neyse artik ban yiyeyene kadar bunun cevabini bilemeyeceğiz. artik konsol ya 3k olayindan veya bandan patlayana kadar endişenin faydasi yok :)

    cevaplar için teşekkürler.
  • GamerTag banlama olayı bi nevi piyango kime vurursa hesabı bana göre.
  • arkadaşlar ben xbox 360 ı kırdırdım.Şimdi liveye bağlanıyım diyorum. Bide ban yeme tehlikesi var . Ban yiyince konsol kullanılmaz hale gelirmi.Yoksa korsan oyunları oynamaya devam edebilirmiyim lütfen bi cevap yazın kafayı yicem
  • arkadaşlar selam

    şimdi benim bi sorum olacaktı

    Batman Arkham Origins DLC leri var biliyorsunuzdur belki

    ben Young Bruce Wayne ve Cold Cold Heart DLC oynamak istiyorum da

    Deathstroke ve Cold Cold Heart indirdim DLC leri content 00000001 5828708 e attım olmadı sadece Deathstroke'u gördü :(

    Bu yüzden 100 tl ya Complete Edition Xbox 360 Batman Arkham Origins Dvd alacağım gittigidiyordan ama live id internet connection istiyor diyor kutunun üstünde

    cihaz benim değil ablamın cihazı sırf bu 3 dlc yi redeem code ile indirmek için 1 kereliğine live'a bağlasam cihaz hem fwli hem jtaglı anında ban yer miyim ve ban yiyince cihaz kaldır at mı olur ve ablam da beni öldürür mü :)

    lütfen yardımcı olun :)
  • gizemlover G kullanıcısına yanıt
    O dlcler bes para etmez oynadım alma sakın makinayıda baglama live asla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorum ve hızlı cevap için çok teşekkür ederim üstadım :)

    ben de o dlcleri epeydir merak ediyordum bildiğim iyi oldu :) 100 tl kârdayım sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.