Şimdi Ara

Xbox 360 Bazı Oyunlardaki Multiplayer Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun diye kastettiğim şey bazı oyunlar için online oyniyacak kimse bulamamak böyle örnek iki oyun

    Brain Challenge (buna tam oyun da diyemeyiz)

    Resident Evil Revelations

    Bunların da dışında eğer multiplayer oynamak (ya da benim gibi bazı oyunlara adam bulamiyan) istiyen arkadaşlar varsa özelden falan gamertag'imi paylaşabilirim. Seviyesiz adamlar uzak dursun onlarla hiç uğraşamam zaten sizin için kötü olur bu en başta.



    Not : Bu attığım mesaj kesinlikle foruma temelli bir dönüş yaptım olarak algılanmamalıdır. Elbette ki burda asla ne kötü şeyler şeyler yaşamak isterim ne de haksız yere ban yemek önceden yaşadığım gibi. Hayattaki prensibim "saygılı ol saygı göresin" budur zaten ama birileri bana sebepsiz yere sataşıp, laf atıp (kendileriyle alakasız konulardan bi de) ardından ben de karşılık verince haksız yere ben ban yiycek ve böyle posta posta ceza alcaksam yani, bir daha böyle bişey yaşarsam bu forumdan sınırsız uzaklaştırılmayı (hesap silme olmadığı için) istiyorum. Öyle gelip sataşıp, laf atıp ardından ben karşılık verince "seni savcılığa pardon öğretmenime şikayet ederim" diyerek karşısındakini korkutmaya çalışan ortaokul çocukları ise tarafımca hiç kaale alınmamaktadır. Adminler konu silmeden, üye banlamadan önce bence o konuda noolmuş baştan iyice incelemelidir öyle ordaki bikaç kelimeye takılarak bunu yapmamalıdır bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cs2014 -- 1 Temmuz 2016; 17:25:31 >







  • Kimse yok mu bu oyunları oyniyan ya da herhangi bi oyuna online oyniicak adam bulamiyan??
  • Umarım konuya katılım olur.
  • Gamertagimi de paylaşıyorum

    ca2010fbsen87


    Sadece yukardaki oyunlar değil daha fazla oyunu birlikte oynamak için ekleyebilirsiniz. Çünkü online oynanabilcek en az 10 tane full oyunum var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.