Şimdi Ara

WPA3 cihaz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum wpa ve wpa2 modemlerin güvenliği kalmadı. (konuyu bilmeyenler için: şurada anlatıldığı gibi).

    İnternetten alışveriş yapıyoruz, yazışmalar yapıyoruz, ben modemi ilk fırsatta değiştirmek istiyorum WPA3 destekli ürün var mı piyasada? Ne zaman çıkacak bilgi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluewing -- 2 Şubat 2018; 23:4:6 >



  • Yanlış bilmiyorsam wpa3 şifreleme sistemi yazılım ile eklenebilir, kullanılmaya başlandığı vakit üreticiler sattıkları ürünlerin arkasında durursa firmware güncellemesi ile elinizdeki cihazı wpa3 destekli olarak kullanabilirsiniz. şu anda trde satışta destekleyen modem router ap görmedim eğer elinizdeki cihaz üst seviye ise güncelleme gelir diye umuyorum.

    Şöyle bir haber buldum bununla ilgili:https://thenextweb.com/gadgets/2018/01/09/wpa3-is-coming-this-year-to-enhance-wi-fi-router-security/

    Donanım destekli olacağını fakat üreticiler isterse donanım desteklemeden de ekleyebileceklerinden bahsetmiş, yani kısaca yeni ürün satma peşinde olanlarla olmayanları göreceğiz. Ben ubiquiti'den bekliyorum açıkcası yazılım ile getirirler.




  • cevabın için teşekkürler. Dediğinde haklısın bu firmware güncellemesi ile yapılabilir ama bu piyasada mutlaka cihaz satmak ön planda olacaktır. Hatta wpa2'nin ipinin çekilmesi ticari bir strateji de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.