Şimdi Ara

Wp pluginleri bir wp sitesine en fazla ne kadar zarar verebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wp için yapılan pluginler en kötü senaryoda bir wp sitesine en fazla ne kadar zarar verebilir? Sitenin çökmesi, database üzerindeki bilgilerin çalınması ( müşteri bilgileri vs de buna dahil), sitenin bloklanması, hostinge kadar erişilmesi gibi. gibi.. arkadaşlar.

    Yani aklınıza gelebilecek en kötü durum nedir?

    Teşekkürler.



  • İnternetten plugin indirmenizi kesinlikle önermem eğer içide shell varsa siteniz index yer kullanıcı bilgilerini ele geçirirler.
  • Sevgili üstadlar basit bi sorum var konu açıp kalabalık yapım demedim konuyuda bozduysa özür dilerim:)
    wp olayına yeni girdim domain.com olan ilk giriş sayfasını nasıl düzenlerim acaba? Sayfalar kısmında onu göremiyorum nasıl ekleme yapıcam bilemedim.
  • Merhaba, WP Plugin ve Assets pazar payını koruyor, ancak kod yazım hatalarından kaynaklı ve ücretsiz şablonlarda yapılan hatalar eklenti ve uzantıların sitenin yapısını bozmakta başarılı diyebiliriz. Türkiye pazarına girdiğimiz günden bugüne işletme ve markaların sorunları WP şablonlarından kaynaklı olduğunu belirtiyorlar. Unutmayın, Wordpress blog altyapısına sahip bir CMS' dir. İleri düzey projeler için Joomla ve daha profesyonel işlere Drupal yapısını kullanmanızı tavsiye ediyoruz ! Ayrıca HTML5 ile yazılan ve WP entegre edilen projeler Google tarafından 2. plana atılmaktadır. WP projeler GPL üzerinden geliştirilir, yani HTML geliştirici ile WP geliştirici arasında dağlar kadar fark vardır. Bizim şirket için WP geliştiriclerimiz daha katı Bootstrap çok sayıda kısa hiyearşi ve Parant/Child olanaklarını sağlamak olduğını söylüyorlar. Örnekleme yaparsak, bir medikal işletmeniz ve bu marka üzerinde iş paylaşımlarınızı ve ürünlerinizin paylaşımını yapıyorsunuz, ek olarak haberlerinizi olduğu bir bloğa ihtiyacınız halinde sadece WP giriş çıkışları çözerek eklenti eklemenizi öneriyoruz.

    Wordpress mevcut en popüler blog yazılımıdır. Blog sayfalarınızı için çekici ve zarif bir görünüm için Wordpress tercih etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz !

    Teşekkür ederiz.

    Callium N.
    Advanced Java Developer
    ThemeCrea Market Inc.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.