Şimdi Ara

WoW için hangi monitör+ noxxic mi icy veins mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum genellikle WoW arada da HoS, Diablo (Blizz Group A.ş.) oynuyorum. Aşağıdaki Linklerde bulunan 2 monitörden birini seçeceğim, size sormak istediklerim şunlar

    1- WoW 3D oynayanınız varmıdır, güzel oluyormu? :D
    2- WoW u 2560x1080 çözünürlükte oynayan varmı ve 19210x1080 ile fark çok olurmu?
    3- Lg nin çözünürlüğü (2560x1080) boyutu 29" / Philips in ise çözünürlüğü (1920x1080) Boyutu 27"+ 3D özelliği var WoW için hangisini ne sebeple seçerdiniz?
    4- Son olarak da rehber olarak noxxic mi icy veins mi daha güvenilir.

    LG 29" Monitör

    Philips 27" 3D Monitör







  • noxxic noob, icy veins pro.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 18 Mart 2016; 0:03:13 >
  • Noxxic Blizzard tarafından onaylı rezalet bir site. Belki düzelmiştir az diye giriyim bakiyim dedim Arcane Mage'e crit çıkılmasını öneriyor site, en kötü 2. stat crit halbuki. Oyunu oynadıklarından şüpheliyim siteyle uğraşanların.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 18 Mart 2016; 4:33:10 >
  • Noxxic benim raidlerden atılma sebebim olmuştu.Wow ile ilgili bu kadar saçma sapan bilgi hangi sitede var bilemiyorum ?

    Ben Method guildinin sitesini ve icy veins i takip ediyorum.

    3d için 750 tl çok para bana göre (Nvidia 3D Vision 2 Gözlük ve Emitter Kit )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 18 Mart 2016; 15:56:38 >
  • 3D teknolojisi sınıfta kalmış bir teknoloji. Kör olursun aman diyeyim sakına.. Monitörde dikkat etmen gereken husus yenileme hızı ve tepki süresi. Gerçi WoWda tepki süresinin çok iyi olmasına gerek yok fakat başka FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız önemli. Çözünürlük kısmına gelince tabikide yüksek çözünürlük herzaman daha iyi fakat bunun altından kalkabilicek bilgisayarın varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitörü bilemem de Noxxic eskiden gerçekci düzgün bi siteydi. şuanki hali berbat ve hatalı. PvP için stat önerisi baktım hatalı dizdim chari :(
    sen Armory'den Method gir. oradaki raider oyuncuların üzeri gibi statlari ayarlamayi dene
    en makul yöntem bu
  • Icy veins.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi mutlaka daha iyidir ama iki sitedeki bilgileri kıyaslayıp yorumlamak en güzelidir. çünkü bir spec için gereken birinci stat her itemlevel ve her karakterin üzerindeki iteme göre değişir. örneğin, birinci statın mastery, ikinci stat crit olsun diyelim. fakat kullanılan skillerin etkisini arttırmak için öncelikle 1000 haste gibi bir kırılma noktasına ulaşman gerekliyse ve itemlerin de düşük level ise birinci statın senin itemlevel ve gearına göre haste olur. çünkü bu tip siteler genelde best in slot itemlere göre ve yüksek itemlevela göre rehber hazırlar.

    o yüzden, iki siteden de referans alıp, her yeni item aldığınızda karakterinizi simulationcraft ile simule etmek en doğrusudur. tabi bu yöntem, elindeki karakterden maksimum verimi almak isteyen arkadaşlar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 24 Mart 2016; 8:05:10 >
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru da kıyaslanacak bir durum yok ortada. Bu tarz siteleri insanlar az çok bir bilgi sahibi olmak için kullanıyor ve Noxxic'teki içerik tamamen yanlış yönlendirici. Şu şu stat şu item levelda daha önemli diye yazılmış ama ayrıntılı simülasyon bilgisi yok ortada. Hangi gear ile yapılmış, hangi talent hangi glpyhler kullanılmış hiç bir şey yok ortada. Bunun üzerine stat breakpointlerden de bahsetmeyince site kimseye yarar sağlamıyor. Sadece statlar değil olay rotasyon falan kısımlarında kendi yazdıklarıyla çelişen şeyler var yani tamamen çöp bir site.

    Icy Veins'te genelde ayrıntılı bilgi yazılı oluyor. Şu piece varsa şu stat daha önem kazanıyor, şu breakpointi aşarsanız şu statın önemi azalıyor vs. gibi. Karakterleri simülasyona sokunca ben tamamen uyuşmasa da sitede verilen tavsiyelere çok yakın sonuçlar alıyorum her seferinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.