Şimdi Ara

Wow: Burning Crusade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu expansionu oynayabilmek için Wow'un kendiside mi lazım?

    Bir de Wow'un 10 günlük bir deneme sürümü var.10 gün sonunda para ödeyip üyelik almazsam bu oyunu başka ücretsiz bir serverda oynayamaz mıyım?



  • WoW 1 aylık üçretsiz.10 gunluk olanı arkadasın ıçın(sende kullanabılırsın ama 1 aylık dururken neden 10 gunluk oynayasın demı:))


    Free serverlarda oynamak ıçın orjinal WoW almak zorunda deyilsin...
  • t3 sanırım anlayamamış, ya da ben anladığım kadarı ile cevap vereyim ancak baya kapsamlı olcak:

    quote:

    Bu expansionu oynayabilmek için Wow'un kendiside mi lazım?


    Kesinlikle evet. Başta 4 cdlik wow u kuruyorsun, yaklaşık 1gb olan patch ini yapıyorsun, burning crusade i kuruyorsun. Bu şekilde expansion u oynayabilirsin.



    quote:

    Bir de Wow'un 10 günlük bir deneme sürümü var.10 gün sonunda para ödeyip üyelik almazsam bu oyunu başka ücretsiz bir serverda oynayamaz mıyım?


    Hocam wowun 10 günlük deneme sürümü dediğin sanırım internetten bedava alınan ya da kutunun içinde çıkan(t3 ün bahsettiği) var. Bu 10 günlük deneme sürümünü oynarken kısıtlı bir hesaba sahip oluyorsun (trade yapamıyorsun oyuncularla) bu 10 günlük süre sonunda hesabını upgrade yapabilirsin wow kutusundan çıkan cd key ile. Ayrıca sorduğun ücretsiz server olayını söyliyeyim: hocam şimdi sen bu 10 günlük hesap ile direkt olarak wow orjinal serverlarında oynayabilirsin(lar ekledim nedeni 100 ü geçgin server ı olması ki bunlara realm deniyor.). Free serverlar ile orjinal wow arasında hiçbir alaka yoktur. Free bir serverda oynamak istiyorsan o free serverdan kullanıcı adı- şifren olması gerekiyor(bence arama butonunu kullanmalısın)

    Ancak şunu belirteyim: normal wowda level sınırı 60tır ve senin ilk başta upgrade için ya da yeni hesap açmak için kullandığın cd key ile 60 sınırını aşamazsın (burning crusade yüklü olsa dahi). Ayrıca bu ilk cd key ile aldığın hesaptan yeni ırkları seöemezsin (burning crusade yüklü olsa dahi).

    Eğer sen ben lvl 60 sınırını geçebilmek istiyorum diyorsan senin burning crusade cd keyi ile hesabını upgrade etmen gerekecek. (yeni ırkları seçebilmek için de BC upgrade şart!)

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • Teşekkür ediyorum,

    Benim bunların dışında öğrenmek istediğim birşey daha vardı:

    Ücretsiz deneme süresi sonunda oyunu ücretsiz serverlarda oynayıp oynayamıyacağım, yoksa çöpe mi gider?
  • Hocam ücretsiz serverı yok bu wow un. Yani 10 gün sonu upgrade etmezsen çöpe gider.

    Ücretsiz serverda oynamak istiyorum dersen: onların trialı felan yok, sen tam yetkili bi hesap açarsın (oynayacağın free server ın websitesinden) ve oynarsın.
  • Ok sağol verdiğin bilgiler için

    O zaman ben boşuna Wow'u indirmeyeyim bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.