Şimdi Ara

word'de sayfa numaralandırma (sinir etti aksam aksam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şimdi arkadaşlar wordde 60 70 sayfalık bir şey yazdım.. Bunun 10. sayfasından itibaren normal numaralandırılacak fakat oncesindeki sayfalar roma rakamlarıyla numaralandırılacak ama hepsi degil .. arada 3 4 sayfa numaralandırılmayacak.. bunu nasıl yapcağız.. 10 dan sonrasını kesme işlemiyle yapıp normal numaralandırıyorum fakat bu sefer ondan önce olan hepside roma rakamı oluyor. arada olmayacak sayfaları silmek istiyorum bu sefer hepsi siliniyor. bir yardım edin..



  • eğer belegeyi yazdıracak iseniz roma rakamı ile yapmak istediğiniz sayfaları farklı bir word belgesine alarak roma rakamı yapıp yazdırırsınız geri kalanları ise normal yapıp yazdırırsınız olur...Eğer yazdırmayacaksanız nasıl olacağını bilmiyorum pek fazla word bilgim yok aslında ama aynı şekilde yaparsınız ancak elinizde 2 tane word belgesi olmuş olur...
  • Roma rakamıyla son rakamlandıracağın sayfaya imleci tıkla. üstteki ekle menüsünden kesmeye tıkla. blüm sonu türleri yazan yerde sonraki sayfayı seç.
    tamam a bas.

    o sayfanın sonuna kadar roma rakamıyla rakamlandırmış olursun.

    numaralanmamış yere tekrar numara ekle dersen istediğini yapmış olucaksın.
    çok tez yazdımda araştırırken öğrenmiştim

    (yazdığını tam okumamışım) kesme işlemini yamışsın zaten imleci doğru yere koyup silme işlemi gerçekleştir yada kesme işlemini yaparken yanlış yerden kesiyosun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subikola -- 9 Ocak 2010; 19:30:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.