Şimdi Ara

Wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Casper bilgisayarıma format attım ve driverını Casper'ın sitesinden modelini, seri numarasını yazarak indirdim, içinden NB057H ve WCBN605LH diye iki tane klasör çıktı. İkisinin içinde setup vardı hangisi kuracağımı bilmedim ikisinide birden kurdum :d Neyse sonuç aynı kablosuz bir şekilde internete hala bağlanamıyorum, ethernet takıyorum. Ne yapmam lazım benim şimdi?



  • Hocam ne kurduysanız silin , cihazı kablo yoluyla internete bağlayın driver booster programını indirip çalıştırın tüm driverları tek tek indirip kurucaktır. Google a full diye yazarsanız indirme linki ile birlikte yasal bir senelik falan key bulmanız mümkün . Tavsiyem işiniz bitince silin kafasına göre yan programlarını yükleyebiliyor. Bana göre piyasadaki şuan en sağlam driver programı ekran kartı hariç hepsini hallediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morbius108

    Hocam ne kurduysanız silin , cihazı kablo yoluyla internete bağlayın driver booster programını indirip çalıştırın tüm driverları tek tek indirip kurucaktır. Google a full diye yazarsanız indirme linki ile birlikte yasal bir senelik falan key bulmanız mümkün . Tavsiyem işiniz bitince silin kafasına göre yan programlarını yükleyebiliyor. Bana göre piyasadaki şuan en sağlam driver programı ekran kartı hariç hepsini hallediyor.

    Yok hocam yine olmadı. Anlamıyorum neden olmayabilir ki. Format dosyalarını torrentten indirmiştim. 3 gb falandı toplam boyutu. Acaba orda bir sıkıntı olabilir mi
  • Hocam onda sorun olmazda bence sıfır format atıp sadece driver booster kurun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.