Şimdi Ara

Windows xp home cd si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkdaşlar, hp marka laptopımın recovery diskleri bozuldu, laptopımın altında windows xp home sticker'ı olduğu halde, dvdnin bozuk olması haliyle işletim sistemini yükleyemiyorum. bu durumda elimdeki product key'i kullanarak nasıl windows xp home'u yükleyebilirim?
    illa sıfırdan bir tane windows xp home lisanslı dvdsi mi almak gerek?
    yoksa bir yolu var mı bunun?



  • aynı sorun bende de var, sadece c sürücüsüne format atıp recovery bölümünü silmememe rağmen açılışta f11 seçeneği çıkmıyor ve recovery yapamıyorum. Elimizde lisansımız olmasına rağmen hatta recovery bölümü durmasına rağmen bile bana HP müşteri hizmetleri(!)nin vermiş olduğu cevap kendilerinden yeni dvd sipariş etmem yönünde oldu. Bugünlerde tekrar cevap yazıp uğraşacam bu konuyla ilgili. Zaten harddiski bölme konusunda da bana kopya windows yüklememi önermişti zamanında hp. Bu konuyu da ayrıca microsoftla konuşmayı düşünüyorum. Sana kolay gelsin. Bi çözüm bulursan mutlaka buraya yaz. Ben de elimden geleni yapacağım bu konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death_Machine -- 13 Ağustos 2007; 0:46:34 >
  • ^güncel
  • bana bi tane hp masaüstü gelmişti d de recoverysi duruyordu ama açılırken F10 a basınca sistemi geri yüklemiyordu belki dos altından da yapılabilir ama (FDİSK ten )yalnış yaparım diye recovery i silmeden c ye öylesine isletim sistemini kurdum sonra işletim sistemi altından bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dedikten sonra disk yönetimi kısmına geçtim ordan recovery bulunan disk olan kutucuğu seçip sağ tıklayıp "bölümü etkin olarak işaretle" yi seçtim sonra bilgisayarı yeniden başlattım açılırken F10 bastım recovery başladı sorun halloldu
  • Kopya cd'den xp home yükleyip product key alanına kendi lisansını girebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.