Şimdi Ara

Windows phone 10 telefonuma geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E-mailime gelen bir mesaj ile Windows Phone 10 technical sürümünü kullanabileceğim belirtildi. Guncellemelere baktım güncel diyordu fakat Windows insidere girdiğimde 2 seçenek vardı slow ve fast daha tam olarak bakmadım ama Windows Phone 10 yazıyordu. Windows Phone 10 betası sonunda diğer telefonlarada gelmeye başladı diyebilir miyiz ?

    Lumia 520

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 52x serisinde çökme yaptığı için durduruldu şimdi yeniden başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

    52x serisinde çökme yaptığı için durduruldu şimdi yeniden başladı.

    Yukleyelimmi hocam ? Yoksa şuan ki gördüğüm çokme yapar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 şu aşamada yüklemenizi öneremem. Çok merak ediyorsanız orasını bilemem ki zaten şu anda ön izleme sürümü yayınlanan windows 10 tam anlamında windows 10 değil. Eksik yani. Adı üstünde ön izleme sürümü. Hele hele lumia 520 ye yüklemeyin derim. Ha tabi vakit varsa ve çok merak ediyorsanız orasını bilemem.Ama sanki, windws 10 yüklenince geri dönüş olmuyormuş bazı modellerde diye duydum emin değilim.Ben özellikle windows phone sürümlerinde resmi olarak gelmeyen güncellemelerin veya işletim sistemlerinin yüklenmesini standart kullanıcı önermiyorum. 1 seneye kalmaz çıkar telefona ota üzerinden gelir mis gibi yükler kullanırız. önizleme sürüm yükleyip şahsi makinemizi sıkıntıya sokmaya gerek yok. Zaten hataların giderilmesi için binlerce developer ve microsoft çalışanı windows 10 u telefon ve bilgisayarlarına kurdular ve harıl harıl üstünde çalışıyorlar. Bizim için erken.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullaharif

    Windows 10 şu aşamada yüklemenizi öneremem. Çok merak ediyorsanız orasını bilemem ki zaten şu anda ön izleme sürümü yayınlanan windows 10 tam anlamında windows 10 değil. Eksik yani. Adı üstünde ön izleme sürümü. Hele hele lumia 520 ye yüklemeyin derim. Ha tabi vakit varsa ve çok merak ediyorsanız orasını bilemem.Ama sanki, windws 10 yüklenince geri dönüş olmuyormuş bazı modellerde diye duydum emin değilim.Ben özellikle windows phone sürümlerinde resmi olarak gelmeyen güncellemelerin veya işletim sistemlerinin yüklenmesini standart kullanıcı önermiyorum. 1 seneye kalmaz çıkar telefona ota üzerinden gelir mis gibi yükler kullanırız. önizleme sürüm yükleyip şahsi makinemizi sıkıntıya sokmaya gerek yok. Zaten hataların giderilmesi için binlerce developer ve microsoft çalışanı windows 10 u telefon ve bilgisayarlarına kurdular ve harıl harıl üstünde çalışıyorlar. Bizim için erken.

    Teşekkürler, şuana kadarki bütün on izleme sürümlerini yükledim. Siz öyle diyorsanız yapmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • L520 kullanıcısıyım ama sıkıntı olduğu zaman yukledım ve sorun yok buna şans mı diyecez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Özellikle 512 mb ram kullanan cihazlarda windows 10 önizleme sürümü sıkıntı çıkarabilir-hatta çıkıyormuş- . yoksa estağrufullah yani nasıl isterseniz öyle yapın. İnsanlar merak ediyor. Denemek bedava ama Windows 10 un tam sürüm haline gelmesini beklemek mantıklı bence. 8.1 in teknik önizleme sürümlerinde windows 10 kadar hata ve kararlılık sorunları yoktu. Windows 10 çok geniş bir güncelleme olduğu için ister istemez eskiden çıkan 8.1 in beta sürümlerinden daha çok hata içerdiği bilinen bir gerçek. Kendi adıma konuşmak gerekirse 1 sene sürse bile beklerim ve tertemiz kullanırım.
  • Günlük işleriniz için telefonu kullanıyorsanız kesinlikle yüklemeyin. Çünkü ben merak edip 1320'ye yükledim. Birkaç saat sonra 8.1'e geri döndüm. Birkere rehberde ciddi sıkıntı çektim. Aşırı derecede kasılma vardı ve bir yığın eksiklik var. Fakat şunu söyleyebilirim. Harika yenilikler var. İlk dikkatimi çeken klavyesi oldu. Wp 8.1 ve öncekilerde klavyede yazdığımız metinde herhangi bir kısmına dönmek işkence gibiydi. Ayrıca yüklü gelen Spartan Project gerçekten harika olmuş/olacak. Diğer yeniliklere pek göz atamadım çünkü dediğim gibi rehber sıkıntılı olduğu için ve telefonu kullanmam gerektiği için downgrade yapmak zorunda kaldım. Ama yok merak ediyorum diyorsanız yükleyin. Önizleme olduğunu unutmayın. Çok eksiği var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierennet

    Günlük işleriniz için telefonu kullanıyorsanız kesinlikle yüklemeyin. Çünkü ben merak edip 1320'ye yükledim. Birkaç saat sonra 8.1'e geri döndüm. Birkere rehberde ciddi sıkıntı çektim. Aşırı derecede kasılma vardı ve bir yığın eksiklik var. Fakat şunu söyleyebilirim. Harika yenilikler var. İlk dikkatimi çeken klavyesi oldu. Wp 8.1 ve öncekilerde klavyede yazdığımız metinde herhangi bir kısmına dönmek işkence gibiydi. Ayrıca yüklü gelen Spartan Project gerçekten harika olmuş/olacak. Diğer yeniliklere pek göz atamadım çünkü dediğim gibi rehber sıkıntılı olduğu için ve telefonu kullanmam gerektiği için downgrade yapmak zorunda kaldım. Ama yok merak ediyorum diyorsanız yükleyin. Önizleme olduğunu unutmayın. Çok eksiği var.

    telefon 2 aydır bozuk hocam dayanamayıp yaptım rehber bendede açılmıyor. ne açılıyor dersen birtek mağaza açılıyor onun dışında herşey ama herşey yani ayarlar falan açılmıyor win 8.1 e geri nası dönerim anlatabilirmisiniz ?




  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Lumia software recovery tool ile geri dönün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The dark lord

    Lumia software recovery tool ile geri dönün

    teşekkürler ama olmamıştı önceden denedim bidaha deneyelim bakalım bu sefer belki olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The dark lord

    Lumia software recovery tool ile geri dönün

    yemin ediyorum araliksiz 4 saattir ugrasiyorum ama yapamadim. baska programlarla flashlamayi denedim ama windows 10 a gecince su kirmizi ekran olayi kalktigindan desteklemiyor ve `program telefona tam olarak erisemedi` gibi bi hata aliyorum.
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Nokia suite i bir deneyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRiSe*

    Nokia suite i bir deneyin.

    onlada olmuyor. her ikisindede aynı hatayı veriyor. türkçesini yuvarlayarsak bu anlama denk geliyor "bu cihaza tam olarak yada hiç giriş/erişme yapılamadı"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.