Şimdi Ara

windows - format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar c de windows problemliydi d ye kurdum yeni win xp yi. sonra c ye format atayım dedim tam % 100 olacakken gerçekleşmedi hatası veriyor. Biçimlendirmeyi denedim o da tam bitecekken sistem dosyası var diye hat veriyor. sonra c deki tüm dosyaları silmeye çalıştım windows klasörü tamamen sildim. birtek documents and settings klasörü içindeki 2 tane ufak boyutlu dosya silinmiyor. uzantısını hatılamıyorum şimdi ama kesnlikle silmeme izin ermiyor. koskoca c sürücüsünde sadece bu 2 şey kaldı. virüs mü bu bilmiyorum ama d ye kurduğum windows ile oldukça rahatım. sorum şu : c deki bu inatçı 2 dosyayı nasıl silebilirim. Silmek için bir program var mı kullanabileceğim bir yazılım ? ( bu 2 dosya adı anlamsız semboller var uzunca isimleri var 0012AII%&.... şeklinde. ismi bu değil ama buna benzer garip şekiller olarak ) c yi nod 32 ile ve dr.web ile tarattım zaten sadece bu 2 dosya var. virüs bulamadı. önerilrinizi bekliyorum merakla.







  • Sistemi hiren's boot cd ile açıp c yi formatlayabilirsin dosyalar kullanımda olduğu için silinmiyordur.
  • hiren's boot cd indirdim. menüde hangi seçeneği seçmem gerekiyor format için ?
  • Cd'ye yazıp bu Cd ile sistemi (Boot) başlatacaksınız.

    Mini windows var onu bulup çalıştırabilirseniz daha kolay olur oradan yapabilirsiniz olmaz ise aşağıdaki işlemleri deneyin.

    Dos ya da NTFS kısmını seçerseniz komut ekranı çıkacaktır burada önce " C: "yazın sürücüyü görüyor mu içine girebiliyor mu bakın "dır" komutu ile içindekileri listelersiniz doğru sürücü olduğundan emin olduktan sonra "format c:" komutunu yazıp çalıştırın çalışmadıysa başlangıçta sürücü harfi A ise "a:" yazıp bu sürücüye geçmiş olursunuz sonra tekrar "format c:" komutunu yazın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYYaH-1 -- 25 Ocak 2010; 13:11:07 >
  • dostum ikisinide gizli klasör yap.. onlar orda gözükmeyince orda olduklarını hatırlamayacaksın bile... böylelikle beynini kemirmezler... ( bazen işe yarıyor )
  • çok teşekkürler akşama derhal deneyeceğim. nohacker çok akıllıca bir öneri valla neden düşünemedim kafam duruyor bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.