Şimdi Ara

Windows 8.1 irql not less or equel Hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Freedos uzerine win 8. 1 yukledim. Ardindan tp link wn722n usb yi taktim ve driver i yukledim. Yukleme bitince restart etti ve pc tekrar acildiginda irql not less or equel hatasi verdi, sonra otomatik onarim ekrani geldi, tekrar acildi yine uzgun suratli ekran geldi, ardiindan yine onarim ekranindan gelismis secenekler dedim ve eksikleri yukledim. Duzeldi, bu sefer m.ustune gelince anakart ve ekrankarti driverlarini yukledim, ardindan internete baglanmak icin yine tp link i yukledim yukarida yazdigim hatalar tekrarlandi, win 8.1 64 bit icin olan driver i buldum yukledim, yine uzgun suratli ekran cikti. Arkadaslar cildiracagim daha yeni toplattigim bir pc, windows orijinal, sistem su:


    intel i 5 4590 3.3 ghz socket 1150 6 mb 22 nm 84 w
    asus h97m e h97 ddr 3 socket 1150 ob vga anakart

    usb nin isigi bile yanmiyor, guvenli modda baslatip yaptim yuklemeleri yine uzgun suratli ekran. Bunu yazdigim pc nin klavye kotu yazi karisik olduysa kusura bakmayin, ne olur yardim edin arkadaslar kasayi asagi atmamak icin zor tutuyorum kendimi.


     Windows 8.1 irql not less or equel Hatasi

     Windows 8.1 irql not less or equel Hatasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cennaro -- 26 Haziran 2015; 22:20:20 >







  • gelişmiş seçeneklere gir sistem geri yüklemeden pc geri al düzelecektir
  • Alakanız için teşekkür ederim öncelikle. O şekilde yapıyordum zaten, masaüstüne ulaşıyordum lakin usb wifi'i takıp driver'ı yükleyince yine aynı hatayı verip duruyordu. Kısmi bir çözüm buldum, şimdilik idareten şöyle ki;

    Windows 8.1 64 bit için Intel Pro/Set Kablosuz yazılım Wireless 16,1,1 indirip kurdum.
    Ardından daha önce defalarca kurup, yukarıdaki mavi ekranları almama sebep olan Tp link usb wireless'ın, TL-WN722n-v1 modelin 18.09.2014 tarihli driver'ını kurdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.