Şimdi Ara

Windows 7 sebepsiz kasılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar. Konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım. Konudan da anlaşılacağı üzere gereksiz ve sebepsiz yere bilgisayar kasılmakta. Şöyle açıklayayım. Sistem asus desktop pc

    core i5 3330
    8gb ram
    1tb hdd
    hd7670 ekran kartı

    Üzerinde windows7 kurulu. 64bit bir bilgisayar. işyerinde kullanıyoruz. İçinde eta, üretim takip programı, outlook, office vs standart programlar kurulu. ram ise normalde 2 veya 2,2 gb gibi yiyor. ancak bazen pencereyi açarken veya kapatırken kesik kesik açıp kapatıyor. başlat çubuğuna yavaş çekimde indiriyor. virüs tarama yaptırdım. gereksiz browser eklentilerinden kurtuldum. malware taraması yaptırdım 17 tane buldu onları da temizledim ancak halen aynı şekilde. en basit bir windows gezgini penceresini bile 7-8 kerede açabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz fikirleriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi çalışmalar dilerim.







  • ashampoo winoptimizer veya advanced system care pro programlarından birini yükleyip sistem bakımı yapın mutlaka hızlanacaktır..
    özellikle ashampoo winoptimizer da otomatik optimizasyonun yanında bir çok manuel bakım aracı var mutlaka deneyin..
  • Mustilucky M kullanıcısına yanıt
    Birleştirme de yapın,combofix ile güvenli modda tarama da yapın yapmadıysanız eğer.Ve ayrıca hijakthis ile tarama yapın ve logu bi şekil de iletin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.