Şimdi Ara

Windows 7 Fn Tuşu ve Wireless sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
29.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toshiba L500 laptopa windows 7 kurduktan sonra fn tuşlarını kullanmam dısında hçbir sorun yasamadım, acaba fn tusunu kullanmadan wirelessi açıp kapayabilecegim bir yer veya yaratabileceğim bir kısayol varmı ?
    şimdiden teşekkürler..



  • Toshibanın Driver sitesinden laptop modelinin driverlarını bulup

    İlk önce " Common Modules " adlı dosyayı indir

    Daha sonrada " HotKey Utility " adlı dosyayı indir.

    ve sonra ilk önce Common Modules kuruyorsun , sonra bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra HotKey Utility programını kuruyorsun ve Fn (Fonksiyon ) tuşların çalışmaya başlıyor .
  • yanıt için tesekkurler ama bnm sitede bnm modelin driverleri arasında ne common modules nede hotkey utility var, an önce windowsu silip yeniden yükledim bşka bir driverinde sorun cıkmasına ragmen fn tusu sorunu çzüldü bnm içn gerekli olanı oydu
    ..
  • denetim masası ağ ve paylaşım merkezi / ağ bağlantılarını yönet ilgili aygıta sağ klik etkinleştir..
  • malesef yanlış cevap fn tuşundan wireless'i aktifleştirmeyince o kombinasyon işe yaramıyor..
  • aynı sorun bende de var yaw sorunu çözebildinmi?
  • "Çözülemeyen" TOSHIBA L500 FN+F8 wireless sorunu!!![ÇÖZÜLDÜ]


    arkadaşlar cevap burda bende yasadım aynı sorunu...
  • uygulandı su an sorunsuz biçimde arkadaşım l500 ü windows7 ile kullanıyor.
  • Merhaba,

    Function tuşlarıyla alakalı olarak extranette bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat ugraslarım sonucu sorunun çözümünü buldum. Bu durum hem vistadan win7 ye upgradelerde hemde temiz win7 yüklemelerinde mevcut. Yüklenmesi gereken programlar ve ayrıntılar sırasıyla aşagıdaki gibidir.

    1. Bios Update
    2. Chipset Utility (restart)
    3. Toshiba Utility (restart)
    4. Toshiba Assist (restart)
    5. Flash Cards Support Utility (restart)
    6. Value Added Package (restart)

    Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, flash cards Support utility yuklenmeden, value added package yüklenirse function tusları calısmıyor veya hem flash cards Support utility hemde value added package yüklenmesse function tuslarının bir kısmı calısmıyor (f8 f9 f2) ve üst kısımda function tuslarına ait program cıkmıyor. Vista’ dan Win7 ye upgrade lerdede bu programlar yüklüyse kaldırılıp sırasıyla yüklenmesi gerekmektedir.
    Flash Cards Support Utility Satellite A350 de ve diger Vista yüklü cihazlarda, driver download ederken Win7- 64bit seceneginde search edildiginde bulunamıyor. Ben bunu Satellite L500(PSLS0E) den download edip yükledim. Farkli bir orjinalinde Win7 ile gelen cihazdanda download edilebilir.






    [color=#336633]TOSHİBA TARAFINDAN SERVİSLERE GÖNDERİLEN BİLGİDİR
    BAŞKA YERDE BULAMAZSINIZ




  • ALLAH senden razı olsun diorum :)
  • AxiRyzz kardesim,bilgisayar mühendisiyiz ama bu cözümü zor bulurdum acikcasi :) Cok tesekkür ederim.Sirf sana tesekkür edebilmek icin foruma üye oldum.Kendine iyi bak
  • benim bilgisayarın fujitsu aynı sorun bendede var fn f1 yapıyorum ama açılmıyo
  • ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM UZUN UĞRAŞLAR SONUCUNDA COK BASİT 3TANE PROGRAM İNDİRMENİZ GEREKİYO BURADAN ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNİ GİRMEK SURETİYLE İNDİREBİLİRSİNİZ
    http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

    1. WİRELESS LAN DRİVER
    2. VALUE ADDED PACKAGE
    3. FLASH KART SUPPORT UTİLİTY
    BUNLARI KURUN SONRA 2. Sİ OLAN VALUE ADDED PACKAGE Yİ ÇALISTIRMAK ICIN BASLAT - TÜM PROGRAMLAR -TOSHİBA-YARDIMCI PROGRAMLARDAN RESTART FLASH KART DİYORUZ SONRA RESET ATIYORUZ PC MİZEDE A SONRA FN TUŞUNA BASINCA EKRANIN ÜSTÜNDE PROGRAM MENUSÜ CIKIYOR VE MOUSEYLE FONKSİYON 8 WİRELES DRİVERİ AKTİF HALE GETİRİYORUZ VE İŞLEMİMİZ SONLANMIŞ OLUYOR .. ANLAYACAĞINIZ FONKSİYON TUŞLARINA BASARAK DEĞİLDE YAZILIMSAL OLARAK HALLETMIS OLUYORUZ İŞİNİZE YARARSA NE MUTLU ..




  • Cözümü yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bios güncellemesi ve value added package yükleyerek sorunu çözdüm. toshiba l300 model notebookta. Acemi arkadaşlara küçük bi uyarı Bios update yaparken gücü kesmeyin bilgisayarı kapatmaya zorlamayın hatta mümkünse bitene kadar hiçbir işlem yapmayın zaten çok kısa süren bi işlem.
  • arkadaşlar konuyu hortlatayım toshiba satelite L750 psk2ye modelim var aynı sorun bende de oldu ancak restartlayamıyorum dediginiz programları restartlamak için ne gerekiyor bi yardımcı olun lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.