Şimdi Ara

Windows 7 64 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yeni bir ram aldım ve toplam ram boyutum 4 gb oldu. Ancak 32 bit işletim sistemi bunu desteklemediği için 64 bit'e geçmeyi düşünüyorum. Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. [B]32 bit Xp[/B] 'den [B]64 Bit Win 7[/B]' ye geçiş yapacağım. Ancak programlarda, oyunlarda, driverlarda sorun yaşar mıyım yoksa XP'deki gibi stabil çalışabilir miyim. (Driverlarımın çoğunun 64 bit sürümlerini buldum, onlar mevcut bu arada, program ve oyunlarda sorun yaşar mıyım merak ettiğim bu.)



  • kur sen kur çıksa çıksa ufak tefek sorun çıkabilir genelde sorun olmaz. sorun yaşadıklarının çözümünü forumlardan bakarak çözersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gonulbas

    kur sen kur çıksa çıksa ufak tefek sorun çıkabilir genelde sorun olmaz. sorun yaşadıklarının çözümünü forumlardan bakarak çözersin.

    İlla bi çözüm olur mu yoksa çözümsüz kalan da olabilir mi , mesela fm 2010 kurulmuyo diyenler gördüm forumlarda.
  • illa bi çözüm olmaz. sonuçsuz olan uygulamalar çıkacaktır. Şöyle söyleyeyim o zaman araştırmayı, uğraşmayı seviyorsan kur, yok azıcık aşım, ağrısız başım dersen xp'yi bırakman için erken derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gonulbas

    illa bi çözüm olmaz. sonuçsuz olan uygulamalar çıkacaktır. Şöyle söyleyeyim o zaman araştırmayı, uğraşmayı seviyorsan kur, yok azıcık aşım, ağrısız başım dersen xp'yi bırakman için erken derim.

    araştırmayı çok severim o kısım sorun değil sonucunda çözüme ulaşabildikten sonra . Ama dediğim gibi FM 2010 mesela sorun yaratıyorsa tekrar dönüş yapmam gerekir, o yüzden geçmeden bu tip şeyleri kesin öğrenmeye uğraşıyorum.
  • eee :) madem araştırmayı seviyorsun o zaman neyi bekliyorsun kur win7 64bit. uğraş fm 2010 bak gör, başka programlarını dene, oyunları kontrol et. Hangilerinde sorun çıkıyorsa buraya yaz bizde böylece senin sayende bilgilenmiş oluruz :) Hadi bakim.
  • Eyvallah Doğru diyorsun hep bilgi istemek olmaz,bilgiyi edinip paylaşmak gerek
  • Win 7 64-Bit kullanıyorum tavsiye ederim. Bilgisayarının şaha kalktığını hissediceğine eminim. Yeni oyunlarda sorun çıkıcağını sanmıyorum. Kullandığın programlarında 64-bit olanları varsa onları kullanırsan daha iyi olur. Eğer yoksa 32-bitleride sorunsuz çalışır. Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    Win 7 64-Bit kullanıyorum tavsiye ederim. Bilgisayarının şaha kalktığını hissediceğine eminim. Yeni oyunlarda sorun çıkıcağını sanmıyorum. Kullandığın programlarında 64-bit olanları varsa onları kullanırsan daha iyi olur. Eğer yoksa 32-bitleride sorunsuz çalışır. Kolay gelsin.

    Bu derece bir fark yaşşayacağım he, gerçekten heveslendim . Olabildiğince 64 bit program kurmayı denerim ancak oyunlarda sorun yaşamazsam gerisini hallederim




  • O kadar fark etmez Eğer İşlemcin de sağlamsa destekliyorsa kur tabiki oyunlarda sorun yaşamazsın zatende driverların bazıları sorun çıkartır onlarıda güncellersin eğer eski ve hala kullandığın modem vb için driverını araman gerekir ama daha ii olur sistemin memnun kalırsın
  • Bizim laptoplar çoğu yeni laptop gibi win7 64bit ile standart olarak geliyor. Şu ana kadar bir iki oyunda sorun yaşayan çıktı, onlarda patch ile çözüldü. Bizim sayfada sorunlarına da çözüm bulabilirsin. Win 7 de güncel ve eski çoğu driver mevcut.
  • - Bende yeni konu açmayayım ve buraya yazayım dedim. Çünkü sorunumuz hemen hemen aynı. Fazla sıkıntı olmayacağını belirtmişsiniz. 32bit çalışan Opera, flash player sıkıntılı mı? İnternet tararayıcılarının problemleri var deniyordu. PES2010, COD2,4,WAW,MW2 sorunsuz çalışır sanırım.

    - Birde merak ediyorumda Windows 7 kutusu üzerinde tek bir bilgisayar ya da aygıt için kullanılabilir yazıyor. Mesela ben bilgisayarıma kurdum. Sonra eskidi bilgisayar, yeni aldığıma kuramayacak mıyım?

    - Eğer bir sıkıntıyla karşılaşırsam ki zannetmiyorum driverlar samsungun sitesinde var ve tam uyumlu bir makineymiş bizimki. Neyse işte laptopla gelen Vista oturum kurtarma CD'sinden yeniden bilgisayarımı ilk haline getirebilir miyim? (Vista 32bit) CD'yi taktımda şimdi aynen vista kurulum CD'si yani. Şimdi yükle falan diye seçenekler var.
  • Şu sn win7 64 bitten yazıyorum ram 4 gb ve dual olunca disk bile calısmıyor her sey ram uzerinde tıklayınca geliyor hic bir sorunda cıkmadı tum program ve dirverler kuruldu tabi varsa her programın 64 ni kurki ramden oldugunca faydalansın derim.Sorunun varsa yazabilirsinde.
  • O kadar Problem yaşamassın kafana takma yükle gitsin.Sistemin Biraz hafifler yükle 32 bitlik drivererda çalışır 64 bitlikte sadece biraz fazla ram yer o kadar ama oyunlarda süper performans sağlarsın sen kur sana tavsiyem
  • kurdum sistemi ve gayet güzel işliyor hatta eskiden d de olan birçok oyunu kurulum veya uyumluluk gibi şeyler yapmadan açtı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucel0635

    - Bende yeni konu açmayayım ve buraya yazayım dedim. Çünkü sorunumuz hemen hemen aynı. Fazla sıkıntı olmayacağını belirtmişsiniz. 32bit çalışan Opera, flash player sıkıntılı mı? İnternet tararayıcılarının problemleri var deniyordu. PES2010, COD2,4,WAW,MW2 sorunsuz çalışır sanırım.

    - Birde merak ediyorumda Windows 7 kutusu üzerinde tek bir bilgisayar ya da aygıt için kullanılabilir yazıyor. Mesela ben bilgisayarıma kurdum. Sonra eskidi bilgisayar, yeni aldığıma kuramayacak mıyım?

    - Eğer bir sıkıntıyla karşılaşırsam ki zannetmiyorum driverlar samsungun sitesinde var ve tam uyumlu bir makineymiş bizimki. Neyse işte laptopla gelen Vista oturum kurtarma CD'sinden yeniden bilgisayarımı ilk haline getirebilir miyim? (Vista 32bit) CD'yi taktımda şimdi aynen vista kurulum CD'si yani. Şimdi yükle falan diye seçenekler var.


    -tarayıcılarda hiçbir sıkıntı yok.yalnızca ie 64 bit sürümüne flash player olmadığından onu verimli kullanamıyoruz.32 bit tarayıcılar ve flash player sorunsuz.
    pes 2010 oynuyorum diğerleri bende yok.7-8 oyun kurulu şu an ve çok eski oyunlar hariç hiçbir oyun sorun çıkarmadı.
    -kutulu ürünler için geçerli olmak üzere tek bilgisayar ibaresi serialin 1 bilgisayar için geçerli olduğu anlamına gelmektedir(3lü ,5li ,10lu lisanslar satılmaktadır).eski bilgisardan kaldırmak şartıyla dilediğiniz bilgisayara kurabilirsiniz.
    - ilk zamanlarda vebcam ,bluetooth gibi bazı driverlarda sıkıntı oluyordu.artık tüm sürücüleri sorunsuz yüklüyor.sadece ekran kartını otomatik yüklesede sitesinden yüklerseniz daha iyi olur(ati,nvidia)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4LPS1Z
    O kadar Problem yaşamassın kafana takma yükle gitsin.Sistemin Biraz hafifler yükle 32 bitlik drivererda çalışır 64 bitlikte sadece biraz fazla ram yer o kadar ama oyunlarda süper performans sağlarsın sen kur sana tavsiyem

    nasil calisir hadi calistirsana direk, ram i fazla yermismis
  • Cevaplar için sağolun. Windows 7 Home Premium siparişimi verdim bugün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.