Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.786
Cevap
115
Favori
891.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • __BadblooD__ kullanıcısına yanıt
    Ya Allah aşkına biraz mantıklı düşün. Exe yi bir mobil telefon nasıl açsın. İşlemci farklı grafik birimi çok farklı ? Tutki bi şekilde açtı. Ne kadar sağlıklı olur ? O ekranda. Donanım uyumsuzluğundan bahsetmiyorum bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene aynı hikaye. microsfttan bir cacık olmaz windows mobileden de bir cacık olmaz aha bu lafıda unutmayın...
  • Genel olarak yorum yapmak gerekirse;

    1- cortana çok iyi olmuş. Türkçe dil desteği olmadan bir faydasını göremeyiz diyenler haklılar ancak microsoft cortanaya bu kadar ağırlık verdiyse dil desteğini de halledecektir diye düşünüyorum.
    2- arayüzde radikal değişiklik bekleyenler sanırım wp nin androide benzeyeceğini falan sanıp umutlanmışlardı bunu görünce çok bozuldular, bu verilen tepki o yüzden. Şahsen gayet güzel değişiklikler yapıldığını düşünüyorum. Bizimde çok daha yüksek beklentilerimiz vardı belki arayüz için ama yapılan değişiklik de fiyasko değildir bence.
    3- Bu yapılanlar güncelleme ile de verilebilirdi diyenler; sizi çözemedim o yüzden pek yorum yapamicam. Arayüzde yapılan değişikliği bi güncelleme ile verilebilecek kadar az gördüğünüz için söylüyorsanız asıl değişiklik arayüzde değil sistemin içeriğinde zaten. Arayüz değişikliğini tırt bulan arkadaşlar diğer işletim sistemlerinin sürümleri arasındaki o devasa arayüz farklılıklarını resim koyarak bize gösterirlerse sevinirim çünkü gerçekten bilmiyorum kullanmadığım ve takip etmediğim için.
    4- android uygulaması falan diyorlardı iyi ki olmadı öyle bir şey. Yoksa wp de android gibi çöplüğe dönecekti. Ayrıca mağaza da çöküşe girecekti. Windows10 kullanmanın andoridden farkı kalmayacaktı. Sanırım bunu isteyenler android fanlarıydı. Wp kullanmayı andoride ihanet etmek gibi gördükleri için kullanamıyorlar ama kullanmak da istiyorlar. Çözüm oydu evet ama olmadı maalesef Veya andoridde bağımlı oldukları uygulamalar var sırf o yüzden geçemiyorlar wp ye. Neyse konu bu değil :)


    Sonuç olarak Microsoft hayalleri tam manasıyla karşılayamadı ancak hayal kırıklığına da uğratmadı bence. Nihayetinde herkesin isteğini yerine getirebilmesi imkansızdır. Beğenen de var beğenmeyen de. 8.2/10 puan veriyorum mobil sürüme :) pc sürümüne 8.9/10 ;)




  • Arkadaşlar Betayı yuklemek için telefona hangi programı kuracağız? Konunun 2. Mesajında iki program var; windows previewer, phone insider
    ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ducee

    Ya Allah aşkına biraz mantıklı düşün. Exe yi bir mobil telefon nasıl açsın. İşlemci farklı grafik birimi çok farklı ? Tutki bi şekilde açtı. Ne kadar sağlıklı olur ? O ekranda. Donanım uyumsuzluğundan bahsetmiyorum bile

    Ben gayet mantıklı düşünüyorum. Intel'in atom işlemcilerini kullanmıyorlar mı mobil cihazlarda? Aynı işlemciyle win8 tabletler yok mu piyasada? Piyasada satılan Win8 Tabletlerle telefonların arasındaki farklar çok az cellular radio çipleri gibi basit şeyler hatta 3g'li telefon gibi kullanılar dual boot özellikle win8 tabletler var, hemen hemen aynılar. Gelmiş bilmişlik yapıyorsun bilgin olmadan. Ekran boyutu ise gidip masaüstü ve klasik windows arayüzü kullanırsan problem olur. Telefonlar için alternatif arayüz yazarlar onlar için iki dakikalık iş, hem de windows un yıllardır yazılmış sayısız uygulamasına kavuşmuş olurlar. Yanıldığım yerler varsa belirt lütfen güzel bir dille.







  • Windows 10 denemek için Kayıt Olmayı Unutma

    Sağdan, sing in bölümüne microsoft hesabınla giriş yap.

    Daha sonra Get started'a tıkla.

    Şartları kabul ederimi tıkla.


    https://insider.windows.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 22 Ocak 2015; 11:20:20 >




  • bildiklerinizi unutun Windows 12yi bekleyin la bu firma 20yılda hala mac düzeyinde bi işletim sistemi çıkaramadı pc.de telefonda ne bekliyorsunuz. 3 gün önce sattım kurtuldum 1020yi. o ne ya öyle kamera kamera dediler aldık keskinlik diye bir şey yok. şimdi sen çekmeyi becerememişsin diyenler çıkar; arkadaş cep teefonundan resim çekmek için tripodmu taşıyalım yani. yalnız en sevdiğim yanı "sürdürülüyor" bi saniye gardaş sürdürüyorum acele ettirme uygulamadan atarım bak hea! aha attım Allah insanı wp ile sınamasın verdiği parayı duvara atası geliyor insanın. nesini nasıl savunuyorsunuz gıptayla bakıyorum. hani insanın burnu aşırı büyük olur Allah vergisi denir de akıllı telefonu otistik olunca da bu kadar savunulmaz ya la. işe yaramaz çöp


    The bomb has been planted



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 22 Ocak 2015; 11:14:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    windows 10 gelse ne olur 11 gelse ne olur? sanki gta 5 geliyor. Bu konununda 29 sayfa nasıl olduğunu anlamadım?

    />
  • konu çok dağılmış sayfa sayfa gezdim bulamadım yükleyen birini w10 u android o bu konu dağılmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meshood

    bildiklerinizi unutun Windows 12yi bekleyin la bu firma 20yılda hala mac düzeyinde bi işletim sistemi çıkaramadı pc.de telefonda ne bekliyorsunuz. 3 gün önce sattım kurtuldum 1020yi. o ne ya öyle kamera kamera dediler aldık keskinlik diye bir şey yok. şimdi sen çekmeyi becerememişsin diyenler çıkar; arkadaş cep teefonundan resim çekmek için tripodmu taşıyalım yani. yalnız en sevdiğim yanı "sürdürülüyor" bi saniye gardaş sürdürüyorum acele ettirme uygulamadan atarım bak hea! aha attım Allah insanı wp ile sınamasın verdiği parayı duvara atası geliyor insanın. nesini nasıl savunuyorsunuz gıptayla bakıyorum. hani insanın burnu aşırı büyük olur Allah vergisi denir de akıllı telefonu otistik olunca da bu kadar savunulmaz ya la. işe yaramaz çöp


    The bomb has been planted

    Aynen öyle kardeşim, telefondaki numaraları sim karta atamıyorsun.
    Rezillik. 20 yıl önceki aptal telefonlarda bile bu özellik vardı. Rehberdeki kişilere fotoğraf atıyorsun, ama sonra kaldıramıyorsun.

    Mağazadan bana bir uygulamayı iki kez bile sattılar.

    Ama ne yalan söyleyeyim klavyesine bayılıyorum. Tahminler, düzeltmeler, dil bilgisi falan on numara. Atasözlerini, deyimleri, şaşılacak şeyleri tahmin ediyor. Örneğin Ateş yazıyorum düştüğü çıkıyor hemen iki dokunuş ile ateş düştüğü yeri yakar yazabiliyorum. Saçmalık yapmasalar sırf şu klavye ve here maps için Windows Phone tercih edebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    5 Şubatta yüklemeye açılacak ondandır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gidişle yine lumia alcam sanırım zamanında sattım lumia 920 mi uygulama sıkıntısı falan adamı kanser ediyordu ama iyiydi telefon halden anlıyordu ya taş gibi kamerası vardı.. bakalım işletim sistemiyle iyi bir şeyler yaparsa microsoft için çok güzel günler yakın..
  • Mobilde ios yada Android harici işletim sistemli tel alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilepat kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum kardeşim mağazada kardeşimin lumia 1320 sine vlc yi indirmek istedik aramalarda orjinal vlc haricinde saçma sapan herşey çıkıverdi mağaza berbat mağaza içi arama motoru hepden berbat bu kadar muazzam bir sisteme hiç yakışmıyor.
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    çıkış sağ üstte kardeşim seni diğer forumlara alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foz54

    yeni özellikler temalar gibi şeyler bir etki yapmaz önemli olan uygulamalardır. bakın mesela pc pazarında windows yıllarca lider her ne kadar saçma işletim sistemlerini dayatmaya çalışsa da (örn:8) liderliğini sürdürecektir. çünkü programlar ve oyunlar hep onda.
    mobilde de durum tam tersi; windows 10 ağzınla kuş da tutsa -ki hiç öyle görünmüyor- bir cacık olmaz.

    kişisel olarak görüşüm microsoft



    böyle saçma sapan kesin bir yargıya nasıl varıyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • deneme sürümünün indirdim 1 gün zor tahammül ettim !
  • Edoroam hakkında bir bilgi var mı? Ayrıca HTC için hala bir gelişme yok mu betayı bile alamayacağız galiba.
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim burdan direk Android telefonlar forumuna geçiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video oynatıcıda herhangi bir düzenleme var mı? .mkv uzantılı dosyaları altyazılı şekilde oynatabilecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.