Şimdi Ara

Winampta Ses Kalitesini %100 Artırın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
8.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu enhancer'ı winamp'ta X540 ile kullanan var mı ?

    Eğer var ise burda ayarlarını printscreen ile paylaşırlarsa cok sevinirim...
    format attım eski ayarlarımı bir türlü bulamıyorum ...
  • paylasım icin tsk
  • Fark yaratmadı desem yalan olur hoş bi eklenti teşekkürler klavyenize sağlık
  • Vallahi ben de foobar2000 + kernel streaming output plugin'ini öneririm. Ayrıca DSP ayarlarından resampleri seçip 96khz ve output sayfanızdan 24bit'i seçerseniz ses o kadar berrak çıkıyorki anlatamam. (ama tabi ses kartınız destekliyorsa, sonra kartım yandı demeyin. Bende audigy 2zs var mesela) Winamp falan hikaye kalıyor. Ama tabi emek sarfedip burada bizimle paylaşmışsın, yine de emeklerin için teşekkürler.
  • valla arkadaşlar bende monster FL90 laptop var..hoparlörlerimde logitech AudioHub 2+1..bu yamadan sonra ses gerçekten çok değişti..şimdi daha net dinliyorum müziği..bunu bide daha büyük ses sistemlerinde denemek istiyorum..bu hoparlörde bu kadar iyi sonuç verdiğine göre, diğerlerinde de etkili sonuç çıkar eminimki..paylaşım için sağolun bu arada..
  • eskiden dfx kullanıyodum ama dfx ten çok daha güzel kulaklık la dinlediğim için derin basslar daha güzel geldi

    Radeon:internetten crack ini bulup uygulaman lazım arat bulursun bende vardı ama sildim
  • Saol.Bayağı farketti.Ses daha derinden geliyor.
  • Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor

    Rapidşhare yaz yıldız yerine demeyin yazdığım halde böyle.Sonra denerim artık
  • arkadaşlar windows media player da rap eq sunu seçin ses bundan 10090808 kat daha iyi
  • nighteen, bahsettiğin dengeli ve gerçekçi sesi media player'dan almak için her hangi bir eklentiyle kullanmak gerekiyor mu?
    İkinci olarak yeni nesil onboard ses kartlarının ayarlarını nereden yapabiliriz? Bu kartlar için bildiğim kadarıyla bir program çalışmıyor sistemde.

    quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    evet yeni nesil hd onboardlar ile creativenin popüler 60 ytl civarına kadar kartlar arasında fark pek yok.Aynı zamanda hiçbir eklenti ses kalitesini iki kat arttıramaz şu zamana kadar denemediğim player eklenti kalmadı en dengeli en gerçekçi en iyi sesi media player ve de fobar veriyor winamp berbat diyebilirim.Ayrıca gom player da oldukça hoş sese sahip.
  •  Winampta Ses Kalitesini %100 Artırın


    Arkadaşlar tavsiyem winamp pro ve dfx eklentisidir.Yalnız bir kural hatası var sesi yükseltmiyor sesi berraklaştırıyor düzeltiyor temizliyor pırıl pırıl yapıyor size mevcut hoparlörünüzün kapasitesi ne kadar ise o kadar ses çıkmasını sağlıyor çmur gb olan sesi berrak yapabiliyor.Şöyleki açıklamak gerekirse bu pluginler ne iş görüyor:

    Fidelity
    Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.

    HyperBass
    Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor.

    Dynamic Boost
    Bu effekt, seslerinizibozmadan ses kalitesini arttırmaya yarıyor...

    Ambience
    Bu effekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.

    3D Surround Sound
    Demo versiyonda olmayan bu özellik ise en önemli özellik. Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, SURROUND SOUND sistemleriyle tam uyumludur.


    Kulak tırmalayan cızır cızır sesleri düzeltmek için "fidelity" efektini kullanabilirsiniz. "Ambiance" efekti ile eko yababilirsiniz. "3D Surround" ile müziğe inanılmaz bir derinlik ekliyor. "Dynamic Boost" ses kalitesini düşürmeden sesi yükseltiyor. "HyperBass" ise kulağınızı rahatsız etmeyen, müzik sisteminizi zorlamayan bir bas ekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 9 Eylül 2008; 10:59:37 >




  • dfx daha güzel;)
  • hd ses kartlarının programları var ayarlardan denetim masasından ulaşabilirsiniz.Eklentiler pek işe yaramıyor ben beğenmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.