Şimdi Ara

Win7 Format atarken donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Windows 7 yi C: ye format atarak kurmaya çalışıyorum (bundan önceki işletim sistemim de windows7 idi zaten) yüklenme tamamlanmasına yakın donuyor.
    Konuyu baştan anlatmak gerekirse windows 7 yüklüyken bir sorunla karşılaştım ve c: ye format atmaya karar verdim. Sorunum şuydu: ' bilgisayarımı açıyorum, windows logosu görünüyor, ardından kullanıcı hesapları geliyor ama ben daha hesabımı bile seçemeden ekran donuyor(du).' Bu yüzden c: ye format atmaya karar verdim ancak 3-4 defa denememe karşın bir türlü kurulumu tamamlayamadım:


     Win7 Format atarken donuyor.



    Gördüğünüz gibi 'yükleme tamamlanıyor' diyor, ekran çözünürlüğünü maksimuma alıyor ve hemen ardından donuyor. x86 ile yüklerken bu sorunla karşılaştım, x64 DVD siyle tekrar denedim , aynı yerde aynı donmayı verdi. Ve ben bu 2 DVD ile de en az 3-4 kez kurdum win7 yi aynı bilgisayara. İlk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum, acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.







  • benzer bir sorun bendede vardı 2-3 farklı win7 dwd siyle denedim hep donuyordu xp denedim linux bile denedim hep sorun çıkarıyodu format atamamışdım bi türlü sonra bikere daha win7 deneyeyim demişdim tam disk biçimlendirmeye tıkladım pc bi kasdı hdd nalları dikdi :D yeni bi hdd aldım düzeldi sonra tam emin değilim ama anlatdığına bakılırsa sorun hdd den kaynaklanıyor olabilir
  • HDD de bad sector olabilir. bunun öncesinde farklı dvdlerle kurmayı deneyin. işlemci aşırı ısınıyor da olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.