Şimdi Ara

Win streak ardından gelen lose streak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bunun sebebi nedir acaba ? Gerçekten çok merak ediyorum. Uzun süre sonra tekrar oynamaya başladım öyle çok şahalı bir dereceye de sahip değilim silver oyuncusuyum maximum gold derecesine kadar çıktım bu kadar. Yalnız gerçekten bu aralar çok oynuyor ve kazanıyorken aniden gelen lose streak bütün oynama hevesini isteğini kaçırıyor gerçekten ve taşınacak gibi de değiller 0/7 oynayan Irelia oluyor 0/11 oynayan Lux'lar havada uçuşuyor. Ne yapmam gerekiyor gerçekten anlamıyorum. Win streak ile S1'e kadar çıktım ve şuan S2'yim. Nedir yani olayı ? Nasıl kurtulabilirim anlamış değilim gerçekten. Bilgisi olan var mı acaba ?







  • Sana tavsiyem 2 hesabın olsun birinde 2 kere yenildiğinde diğerine geç. Yenildikçe insan tilt oluyor dahada kötü oynuyor kazanacağı maçı kaybediyor farkında olmadan flame yapıyor trollüyor. Ya da 2 kere yenilince o gün başka oyun atma bu da bi çözüm.
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Hocam iki arkadaşız oynayan pre olarak girdiğimiz için başka hesaplarımız malesef yok ama dediğin gibi ara vermek lazım herhalde sadece anlamadığım tek nokta oyunda neden bu kadar gereksiz ve saçma bir sistem olduğu. Gerçekten insanları oyundan soğutmaya yönelik bir hareket.
  • oyunun malligi. 0/11 irelia oynayan zaten parayla rp alan biri degil. maddi kazanc saglamiyor. onu banlamalari lazim.
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Hocam West server'ında oynuyorum umarım banlıyorlardır ^^ yoksa gerçekten bu insanlar diğer oynayan insanları da kanserleyecekler bell ki
  • Bu oyunu arkadaşlarınla oynayacaksın 5 pre olduğunda hem takımına kötü oyuncular gelmez hem de daha çok eğlenirsin arkadaşların da kolsuz değilse rank atlarsın
  • TenatzOyunda kullanıcısına yanıt
    zaten sacmalik burda. mesela oyuna ciddi para harcayip iyi oynamaya calisanlar genelde afk kalmaz feedlemez trollemez vs. nerde oynamayi bilmeyen neti kotu pcsi kotu rp.almayan dusuk ligdeki kisiler var onlar feedliyor trolluyor afk.kaliyor. simdi bu kotu oynayanlar yuzunden iyiler oyundan cikiyor. rp alanlar oyundan soğuyor. bu mal gibi oynayanlar oyuna oyuncu da cekmiyor. demekki bu 0/20giden 40. dakikada 3k hasar veren oyuncular oyuna faydadan cok zarar veriyor. riota dusen bu kimsenin banlanmasini umursamayacagi hatta banlanan feederin bile umursamayacagi(reportlanacagini bile bile feedlemesinden bunu anliyoruz.) feederlari afklar trolleri hatta oyunu iyi oynamak istemesine rağmen kotu oynayanlari banlamak.
  • Allah belasını versin bu oyunun. Gümüş 4 den Altın 1 e çıktım win streak ile. Sonra lose streak ile gümüş 1 e düştüm tekrar.
  • TenatzOyunda kullanıcısına yanıt
    Oynayan insanlarda problem yok.Problem oyunun kendisi.İstersen tr bronz ol istersen kore challenger.Her zaman 0-10 oynayan adamlar gelecek.Sende 0-10 oynayacaksın.Buna yapacak bir şey yok.Bence bu oyunun güzelliği.Mesela caps 2 hafta önce kore soloq da 0-9 ryze oynuyordu.Bu adam dünyanın en iyi 3 -4 mid lanerinden biri.

    Her zaman her yerde böyle konular açılıyor yok takımıma şöyle adamlar geliyor şu silverden golddan bi çıkayım daha gelmicekler diye.Ama öyle bir dünya yok.Her zaman her eloda kötü maç geçirenler gelecek.Bu maçları taşıyabildiğin sürece lig atlayacaksın taşıyamazsan olduğun yerde sayacaksın.

    Eğer lol oynarken sinirleniyorsanız hiç oynamayın oyunu.Çünkü oyun bu.Amaç eğlenip stres atmak.
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Eğer kötü ekipmanı olan,pingi olan,her oyun afk kalıp trolleyen adamlarla aynı kümedeyseniz bence kendinizi sorgulamanız gerekir.
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Eğer 6 maç üst üste benim takımıma 4 tane feeder afk troll içeren player geliyorsa, karşıya da normal oynayan insan geliyorsa önce riotun eşleştirme sistemini sorgulaması gerek, sonra da senin kendi kurduğun mantığını sorgulaman gerek.
  • Melanie Thierry kullanıcısına yanıt
    Riot ne yapsın?Gidip adamın elinden tutup afk kalma diyecek hali yok ya.Onlar da sıraya giriyor onlar da eşleşecek.Senin takımına feeder koşup bilerek ölmüyodur(böyle olanlar 1000 maçta bir normal oyunda falan gelir).Rakip ondan iyi oynadıgi için feeder gözüküyor adam size.Sende rakibinden iyi oyna rakipte de feeder olsun.

    Bahane üretmek yerine kendi oyununu sorgula.İllaki bir yerlerde hata yapıyosundur.Hatayı daima kendinde arayarak kendini geliştirirsen zaten o feeder afk ler karşıya da geleceği için zamanla yükselirsin.
  • Çözümü çok basit mide bi tane pre bul güzel oynıyıcak ama feedlememesi lazım sende jungle geçiyosun ve maçı taşıyosun bu kadar basit eğer taşıyamıyosan da taşıyana kadar o eloda sürünüceksin yapıcak bişey yok.

  • Oyunun bilerek yaptığını düşündüğüm eylem. Baktı bol bol kazanıyorsun, en ucube adamları özenle seçer; doldurur takımına. Hadi kazan şimdi der. "Madem öyle smurfler nasıl kasıyor," diyeceksiniz. Bunun tek çözümü belirli bir eloya kadar hypercarry oynamak. 1v9 potansiyeli olan şampiyonlar oynamadığınız ya da oyunun tamamına etki edecek seviyede mobil şampiyonlar oynamadığınız sürece lose kaçınılmaz. Önerim düşük eloda Talon vb. oynamanız.

  • fazla oyun attıkça reflekslere vesaire gevşeklik geliyor olabilir belki bana da oluyor bu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.