Şimdi Ara

Win 7 Kurulu laptop güvenlik duvarını kapatınca açılmıyor. Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün win 7 kurulu hp marka laptop tan masa üstü pc ye ağ bağlantısı yapmak için güvenlik duvarı, virüs programlarını devre dışı bıraktım 2 sefer pc yi yeniden başlattım sorun olmadı ağ bağlantısıda oldu fakat bu sabah win 7 yüklü laptop windows başlatılıyo ekranında kalıyo bi türlü açılmıyor ne yapmam gerek.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: duman21

    Dün win 7 kurulu hp marka laptop tan masa üstü pc ye ağ bağlantısı yapmak için güvenlik duvarı, virüs programlarını devre dışı bıraktım 2 sefer pc yi yeniden başlattım sorun olmadı ağ bağlantısıda oldu fakat bu sabah win 7 yüklü laptop windows başlatılıyo ekranında kalıyo bi türlü açılmıyor ne yapmam gerek.

    Güvenli modda açmayı denediniz mi? veya pc açılırken elinizi f8 e sürekli olarak basıp çekin..gelen ekranda "en son yapılandırma ..." tarzı bir seçenek vardır. onu seçerek açmayı deneyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 1 Mart 2013; 13:22:44 >
  • Güvenli modda da açmayı denedim fakat siyah ekranda takılıp kaldı. f8 ile en son çalışan yapılan dırma ... onuda denedim fakat bi değişiklik olmadı. yani windows açılıyor ekranını bi türlü geçmiyor.

    Hp destek merkezini aradım açılışta f2 ile test ekranına girmemi söylediler ordan harddiski seçip test etmesini denedim fakat test başlamadı yani harddiski görmüyor mecidiyeköydeki servise yönlendirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman21 -- 1 Mart 2013; 17:26:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.