Şimdi Ara

Wi-Fi'ın efendisi | ASUS Lyra inceleme 'Çekim derdine son' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    ürünü beğenen ama fiyatını yüksek bulanlar için;

    Asusun bütün RP serisinde ve birçok modem routerında "Roaming assistant" özelliği vardır. Bu özellik aktive edildiğinde belirtilen değerden daha düşük bir sinyal gücü ile bağlanan cihazların otomatik olarak bağlantısı kesilir. Bu durumda cihaz ortamda ki en yüksek sinyalle yeniden bağlantı kurar.buradaki en önemli kural ortamdaki bütün wireless ların asus ve Roaming assistant özelliğinin açık olması gerektiğidir. Bütün wirelessların adını aynı yapıp, Roaming assistant özelliğini açtığınızda aynı bu şekilde istediğiniz yere gidin cihaz en yüksek sinyal gücü olan cihaza bağlanır. RP-12 den 5 li bir kurulum yaptım çatır çatır çalışıyor tanesi 30 dolar. Eldeki cihazlar 5ghz desteklemiyorsa boşa yatırım yapmadan bu şekilde kurulum yapılabilir.

    Bu üründeki avantajlar ise, paket çözüm olması, 5ghz desteği (ki fiyatının yüksek olmasının esas nedeni bu), kurulum kolaylığı vs.

    Onun dışındaki bütün özellikler asus cihazlarda çoğunda var. ağ ürünlerinde asusu çok öneriyorum. sürekli olarak güncelleniyor. evde kullandığım RT-AC68U dan son derece de memnunum.

    Hocam merhaba.bu konuda ben de çok sıkıntı yaşıyorum.Farklı marka powerline adaptör kullandım ama akıllı telefonlar akılsız davranıp en iyi çeken wifi sinyaline otomatik geçmiyor.Zayıf wifide takılı kalıyor.Modemim asus n17u.rp12 repeater alsam roaming ayarlarındaki değerleri ne yapmam gerekir.Arayüzü kurcaladığımda ordaki değerlerden bişey anlayamadım.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.