Şimdi Ara

Western Union'da Kaybolan Param. Yardım bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30.05.2015 tarihinde Babam'ın Irak/Erbil'den göndermiş olduğu 1000 dolar paramı almak istediğimde Türkiye Akbank Şubesi'nde çalışan yetkili 4 kere aynı hesaba giriş yapmaya çalıştı fakat hesabın görüntülenmediğini söyledi. Ertesi gün Şekerbank'a gittim bu seferde MTCN hesap numarasının yanlış olduğu söylendi. Numarayı teyit edip ertesi gün yine gittim Şekerbank'a böyle bir hesap numarası olmadığını söylediler. Bu durumların üzerine babam Irak'da parayı gönderdiği WU şubesine gitti ve araştıracaklarını, ertesi gün gelmesi söylenmiş. Ertesi gün gittiğinde ise paranın hesapta olmadığı ve çekildiği söylenmiş. Şimdi benim veya babamın bu durumda ne yapması gerekiyor? Yarın yetkili mercilere de gideceğim. Acaba daha önce bu veya buna benzer durumlar yaşayan oldu mu? Bilgilendirme yapabilen olursa memnun olurum. Teşekkürler.



  • tamamen irak la ilgili bir durum. Adamlar parayi cebe atmis gibi gorunuyor. Yoksaa WU da para kaybolmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    tamamen irak la ilgili bir durum. Adamlar parayi cebe atmis gibi gorunuyor. Yoksaa WU da para kaybolmaz

    Parayi cekmek istedigin banka yetkililerin elinde mtcn oldugu halde odeme yapamiyor ve aciklama yapiyorsa western merkezinden kontrolunu yaptirabilirler. babanin elinde wu gonderim formu ve mtcn varsa sorun olmaz.sistemsel bir durum olma ihtimali yuksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyle düşünüyordum. Bugün hallettim, soyismimde Türkçe karakterler vardı görevliye bunları İngilizce karakter kullanarak girmesini söyledim ve sistemde direk gözüktü para ve çektim. Ama yine de diğer günler bakıldığında böyle durumların yaşanması da ilginç.
  • geçen yıl belçikadan oğlum 100 € göndermişti banada mail attı önce ziraate sonra şekerbanka daha sonra ptt ye gittim ama hiç birisinden parayı alamadım her biri başka bir laf ortaya attı, en sonunda oğlumu aradım, mailine baktı yanlışlık olmuş W_U geri dönüş yapmış işlemi tekrarlamasını istemiş, o gün için akşam olduğu için para ertesi güne kalmıştı akşam oğlum tekrar işlemi yaptı ve gidip çekmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.