Şimdi Ara

Webmaster arkadaslar bakin lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 17 yaşındayım ailemle ilgili bi konuda problem yaşıyorum ben ilerde webmaster olmak istiyorum en çok istedigim hayalim bu. ama liseye gitmedim gitmedigim icinde üzülmuyorum çünkü hersey okumakla olunmuyor . akşama kadar bilgisayarda html css ogrenmeye çalışıyorum ve bu iki kodlama dilini öğrendim sayılır. Asıl sorun ailemin beni surekli azarlamasi sürekli bilgisayar başında olmam onları rahatsız ediyor senden hic birsey olmaz diyolar okumadin bari git çalıs felan bu uzayıp gidiyor boyle. Webmaster olmak isteyen veya olmus olan böyle ailesiyle sorun yasayanlar mutlaka vardir bence. Inşallah demek istedigimi anlamissinizdir yorumlarinizi bekliyorum saçma sapan dalga gecmeyin lütfen .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Web tasarımcı ve programcısıyım. 12-13 yaşımdan beri (şuan 23 yaşındayım) merak duyduğum, uğraştığım bir işti ve zamanla profesyonelleştik. Son 2-3 seneye kadar ailem bana da inanmıyordu ama site yap-sat yaparak güzel paralar kazandığımı gördüklerinde ikna oldular.

    Kısacası somut bir delil (para) göstermeden ikna edemezsin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 8 Ağustos 2014; 11:25:30 >
  • HOCAM BENCE AİLENİ DİNLE ÇALIŞ. SONUÇTA BU İŞ İÇİN TÜM GÜNÜNÜ AYIRMASANDA OLUR. KENDİ İÇ DURUMLARINIZI DÜZELTENE KADAR Bİ İŞTE ÇALIŞ AKŞAMLARI DA BU İŞE YOĞUNLAŞ İKİSİNİ Bİ ARADA YÜRÜTEBİLİRSİN BENCE
  • Lise mezunu bile olamayan birisi vasıfsızdır.Hiç bir zaman devlet memuru olamaz...

    İyi bir ünive gitmeden eğitim almadan da sana piyasanın vereceği fiyatı söyleyim 1000 lira para verirler en fazla bu kadar basit.Bu işi okulda okumuş birisi 2500 - 4000 lira alırken sen 1000 lira alırsın.

    Bu işde para yok artık.Bu işi yapan firmalar var onlarda milyarlar alıyor.Senin gibi ilkokul mezununada kimse iş vermez.Birazcık aklın varsa git lise mezunu ol sonra ünivden Grafik Tasarım seç ek dal olarakda Web Tasarım.
  • ben arada iş ilanlarına bakıyorum fazla rastlamadım üniversite veya lise mezunu arayan çoğu işveren genelde işi bilen arıyorlar ben öyle düşünmüyorum en kötüsünden bir işe giremezsem freelance çalışırım yine para kazanırım.
    yaşım sonuçta daha 17 askere gidene kadar 4 senede felan php' de öğrenmiş olurum askerden sonrada başlarım para kazanmaya yorumlarınız için teşekkürler başka önerisi olan varsa yorumlarınızı beklerim.
  • Brokoli54 B kullanıcısına yanıt
    Üniverste mezunu bu işin okulunda okumuş aramamalarının tek sebebi fiyat oluyor.Sana vereceği 1000-1200 lira Gerçek bir grafiker'e vereceği 2.500 + Yapılan Çalışma'dan kâr bu kadar basit.

    Çok ama Çok yalnış yoldasın :) Hayatını karartıyorsun.Milyarlık iş yapamazsın.100-200 liralık basit işler yaparsın sen en fazla, birde bunun vergisini vs vereceksin oh mis gibi fakir kalacaksın. Bak 10 yıl sonra ilk okul mezununa ehliyet bile verilmeyecek,Herkez Üniv mezunu isteyecek çünkü artık bir çok insan üniv okuyor.
  • hocam okadar güzel konuştunuzki ben gerçekten utandım kendimden liseye gitmeyi düşünüyorum şimdi ilkokul mezunu birisi yapabilir bu işi doğru ama alcağı maaş en fazla 1200 olur demiştiniz ilkokul mezunu olduğuma utanıyorum ya :(
  • 1.) Yaşın daha 17 kafadan bir kere liseyi bitir. Pek okumakta gözün yok sanırım o yüzden en azından 2 yıllık bilgisayar programlama oku faydasını görürsün.
    2.) Alacağın maaş bilgine göre mühendis ile aranda 500 - 1000 tl civarı oynar. Özellikle başlangıçta iş bulman üni. mezunlarına oranla biraz zor olur ama kendini geliştirirsen işi biliyorsan bu piyasada para kazanırsın.
    3.) Maddi durumuna göre kendini geliştirmek için kurslara gidebilirsin , dvd eğitim setleri alabilirsin internette bulacağın videolara göre daha derli toplu ve daha çok bilgi veren setler illaki vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.