Şimdi Ara

Web Tasarım Kursu Almak İstiyorum.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence sertifika çok önemli, sonuçta bildiğinizin göstergesi. Web Tasarımı kolay bir iş değil. ben kesinlikle kursa gidilmesinden yanayım. Bilişim eğitim merkezi microsoftun Türkiyedeki yetkili eğitim merkezidir o yüzden memnun kalacağınızı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeylaYilmaz -- 29 Ocak 2013; 22:32:43 >
  • bilişim eğitim merkezi'ni bi inceleme derim hem herkes övmüş hem de eğitimleri de kaliteli gerçekten. Html, Dreamweaver, Photoshop, Flash , Fireworks gibi programları öğretiyorlar.
  • Arkadaşlar içinde istek olan adam bunları kurslara gitmeden de yapabilir yeter ki kendinizi ateşleyin, bende bu aralar aktif olarak bişeyler yapmak istiyorum kendimi ateşlemek için bol bol forum, site, kaynak video, ne varsa bakmaya çalışıyorum.Aynı zamanda araştırma yeteneğinin de arttığına inanıyorum. İnternet gibi bir kaynak varken ve gerçekten birşeyler yapma isteğinizde varsa kendinizin birşeyler çabalaması en iyisi baktınız hiç yürümüyor, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz en son çare olarak kursa gidersiniz. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
  • Bana sorarsan Weeb Akademiye git derim. 2 eğitim alınca indrimde yapıyorlar ben hem web tasarım hemde grafik tasarım eğitimine katıldım uygun bi fiyata hemde. kaliteli yer tavsiye ederim http://kadikoy.weebakademi.com/
  • Web ve yazılım kursu şeklinde araştırmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibernet06 -- 23 Ocak 2020; 11:28:33 >
  • Vektörel Bilişim konusunda çevremden oldukça fazla olumlu yorum duyuyorum. Bazı eğitmenleri de bizzat tanıyorum. Tavsiye edeceğim kurumlar arasında ilk sırada yer alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.