Şimdi Ara

Web Sitesi Yapmak İsteyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar;
    bu adreste www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum.
    Eğer daha önce hiç web sitesi yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim.

    Şimdiden Kolay Gelsin ...



  • Kendi tecrübem;

    Bir zamanlar ben de kendi kendime bir site yapabilir miyim diye internette çok dolaştım. Evet, internette bu konuda pek çok bilgi var. İnternette benim gibi hiç bilmeyenler için pek çok bilgi ve değişik fikir verilse de işin içinden çıkmak yine de zor. Çünkü, her site işin bir parçasını anlatmış oluyor. Bizde de bu parçaları birleştirecek bilgi yok. Olsa zaten yaparız.

    Ben, sonuçta olayı şöyle çözdüm. Bir sitede bir ürün tanıtılmıştı. Hiç bilgisi olmayan birine, bir web sitesinin A dan Z ye nasıl kurulduğu bilgisini verdiğini iddia ediyordu. Hatta, daha fazlasını iddia ediyordu. Mesala, kurduğumuz web sitesinin Google gibi arama motorlarında nasıl ilk sayfaya hatta ilk sıraya çıkabileceği bilgisini, internetten para kazanma yollarına ilişkin bilgileri vs. vs. içerdiğini iddia ediyordu. Ben de inandım ve bu ürünü aldım. Gerçekten hiç pişman olmadım. Bu ürün, e-kitaplardan ve videolardan oluşuyor.

    Şuan, bu üründen elde ettiğim bilgilerle kendime siteler kurdum. Halen de içeriklerini zenginleştirmeye devam ediyorum. İlgilenenler için bu sitenin adresini vereyim, isteyenler inceleyebilir. Yoksa, benim bir zamanlar harcadığım gibi, yeni başlayanlar buralarda çok zaman harcar. Şimdi, bahsettiğim siteyi görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Benim içeriğini oluşturmaya devam ettiğim sitelerim: http://www.websitesiyapmak.net , http://www.dermanenglish.com/joomla16/ , http://www.nettengelenpara.com Benim sitelerim, bugünün tarihi itibariyle yapım aşamasında tabii.

    Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.




  • güzel paylaşım olmuş yanlız ücretsiz olarak yapılan web siteleri çok da başarılı olmamaktadır . Uzmanlara danışmak her zaman daha iyi olucaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.