Şimdi Ara

web site builders

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar.öncelikle biz arkadaş ile güzel bir fikir bulduk ve site yapımına başlayacaz fikirler taslaklar fln hazır sadece benim builder a karar vermem kaldı.arkadaşım mega holdingten domain ve ecd builder almış zamanında hala da lisansı var.sizce gerçekten profesyonel bir tasarım için o yeterli olur mu?yoksa dreamweaver ile mi çalışsam zorluk çalışma kodlar fln benim için sıkıntı değil okuduğum bölüm gereği ile zaten bu işlere kafa yormak zorundayım ama şuan merak ettiğim konu şu bu işe hangi builder ile başlayayım?



  • wordpress ile işe başlayın.yapılamayacak iş yok wordpressle
  • Hocam mega holdingten aldığın builderlarla bişey öğrenemezsin. Öğrenmeyi geçtim tasarlanan site paint ile çizilmiş kadar basit ve özensiz olacaktır. Arkadaşın da dediği gibi wordpress tema kurarsın bi güzel de onu admin panelinden yönetirsin oh miss. Ama bunun için mega holdingsten alınan domainin dışında bir site kullanmanız gerekiyor. Benim bildiğim mega holdingsten alınan domainlerde dosyaları sunucuya atman için gerekli FTP şifresi ya da panel (cpanel - plesk panel fark etmez) şifresi verilmiyor. Sadece easybuilder denilen bir programla sürükle bırak mantığıyla alan konumlandırma yapıp yayınlıyorsunuz.

    Eğer wordpress kurmak ve başka bir domainde işlem yapmak istiyorsan ve nasıl yapılacağını bilmiyorsan internette bu konuyla alakalı yazılmış yığınla içerik bulabilirsin. Yine yapamazsan eğer buradan elimizden gelince yardımcı olmaya çalışırım.

    İyi forumlar..




  • ikinize de çok teşeşşür ederim peki wordpress ile ilgili düzgün bi ders olan site fln biliyor musunuz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.