Şimdi Ara

Wave' de Müthiş Pratik Bilgiler, Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Yap !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wave' de müthiş şeyler var arkadaşlar buyrun.. Öncelikle Ücretli uygulamalı ücretsiz yapmak için

    http://www.m!a!i!x!i!c!e!p.com/bada-os/ucretli-oyun-ve-uygulamalari-bedava-yuklemek-video-anlatim-need-for-speed-shift-ndrive-picsel-sm-424845.html

    (Aradaki ! leri kaldırın)



    - GPS aktivasyonu için 1 ay bedava için senkronize etmeniz gerekiyor. İçerikleri Harita ve sesleri indirdikten sonra GPS e girin ve lisans kodlarini senkronize edin sonra güle guüe kullanın garmin in götüremediği yere wave götürdü hemde şaşırmadan. arabamda vitesin altında yanımda durdugu halde 7 uydu ya bağlandı inanılmaz güzel çalışıyor. Bu arada GPS de rota yazdıktan sonra ilk durağı seçin diyor orada gideceğiniz yer ilk durak dır.Kolay arama istiyorsanız menüsünden anahtar sözcükle bulun.

    2-Telefonda Kolay arama yapmak için menu tuşuna iki kere basın telefonunuzdaki resim muzik rehber kişi vb tüm dosyalara ve her şeye anında kolay olarak birkaç harfle ulaşın.

    3-Müzik çalara girin aşagı ortadaki 3 noktalı yere tıklayın oradan muzik tanımlaya girin şimdi radyoda tv de çalan herhangi bir müziğin sesini kaydet tuşu ile 10 sn kaydedin sonra wireless veya gprs den internete bağlanacak ve size çalan şarkının kime ait oldugunu ismini ve album resmini getirecek. Tarafımdan çok şarkı denendi Türkçe yeni şarkılar dışında tüm yabancıları buldu. Albüm kapağı ile birlikte getirdi.

    4-Tuş kilidi açmak için her seferinde ekranı parmaklamamıza gerek yok tuş kilidi tuşuna uzun basın açılır.

    5-Samsun Apps kullanırken arada diğer ülkeleri de kontrol edin Türkiye'de olmayan bazı uygulamalar diğer ülkelerde bedava mevcut. Mesela Fener uygulaması paralı iken Fransa dan bedava çektim ara ara diğer ülkeleri de gezmenizde fayda var.Samsung Apps i açın üstte ülke seçimi var Rusya Almanya Fransa İtalya tavsiyelerimdir.

    6-Pil durumu için Ayarlar>Telefon hakkında>Sistem bilgisi>pil durumu pilinizin ne kadar kaldığını öğrenin.

    7-Kies Bağlantısında cihaz boşken bağlanır hatası alıyorsanız menu tuşuna uzun basın oradaki açık uygulamaları kapatın.

    8-Kies güncelleme sorununda sürekli deneyin Yeni alan arkadaşlar önce kiesi sonra telefon yazılımını güncelleyin.

    9-Menu> Ortam tarayıcı ile cihazdaki tüm resim ve videoları küçültülmüş olarak görebilir ve çok çabuk ulaşabilirsiniz.

    10-Menu tuşu ile sağda ki kilitleme tuşuna aynı anda basarsanız o an ekrandaki görüntüyü capture eder ve resim olarak kaydeder.

    11-Resimleri izlerken telefonu hafif sağa veya hafif sola eğerseniz sıra ile görüntüler eğdiğiniz tarafa doğru akar.

    12-Farklı lisan olan bir web sayfasında gezerken tanımadığınız bir kelimenin üzerine gelip uzun sure basarsanız çıkan menude çeviri tıklarsanız google translate hemen o kelimeyi Türkçe ye yada başka bir dile çevirir. Aynı zamanda kopyalayabilrisiniz.

    13-Mesaj yazarken qwerty klavye zor geliyorsa yan yatırıp kullanabilirsiniz bu da zor geliyorsa TR tuşuna basılı tutun qwerty tuş takımını seçin çıkan menu de Tam ekran yazıyı seçin sonra ekrana harfleri çizin wave sizin için yazsın yan yana harfleri de tanıyor Rakam girmek isterseniz rakam tuşuna simge girmek isterseniz simgeye tıklayıp seçin @ harfini bile çizebilirsiniz. Yine aynı yerde yazma kutusu var onu da deneyebilirsiniz.

    14-Sahte arama için Menu>Ayarlar>Uygulamalar>Arama>Sahte arama buraya gelince sahte arama geçiş tuşunu işaretleyin sonra süreyi belirleyin dilerseniz ses kaydedin kafanıza göre numara isim hatta resim girebilirsiniz sonra kaydedin ve çıkın sıkıştığınız yerde telefonun yanındaki ses azaltma çoğaltma tuşunun azaltma sına bir kaç sn basılı tutun az sonra telefonuza sahte arama gelecektir.

    15-İstenmeyen aramalar için Menu>ayarlar>Uygulamalar>AramaTüm aramalar>Otomatik reddet Buraya istediğiniz numarayı kaydedin ortadaki 3 noktalı yerden yeni oluşturun artık o numara size ulaşamayacak.Bu uygulamanın kısa yolu ise son arananlara yani arama kaydına yes tuşuna basarak girin kişinin ya da numaranın ustune gelin basılı tutun açılan menu de kişiyi engelleyi tıklayın açılan menude Arama veye mesajı dilerseniz ikisini birden seçin. Artık o kişi ne arayabilir ne de mesaj atabilir.

    16-Rehberde arama için hızlı gitmek için sağdaki küçük harflerin üzerine basılı tutarak aşağı kaydırın ortada gitmek istediginiz harfler sıra ile belirecek dildediğiniz yerde durun. Kişinin üstüne gelip elinizi koyun sağa kaydırırsanız arama yapar sola çekerseniz mesaj atar.

    17-Ana ekrandaki Tuşlar Rehber Mesaj menusunu değiştirmek için menu ye basın sonra sol üstten düzenleye tıklayın istemediğinizi tutun menulere atın dilediğinizi de oraya tutarak çekip bırakın. mesela bende mesaj yerinde ayarlar var.( Tuşlar Rehber Ayarlar )

    18-Widget lerde açılan fazla boş ekranları temizlemek için telefonu yan çevirinboş sayfaların sağ üstünde kırmızı ikonlara tıklayarak silin sonra yeniden düzeltin ve kapatın .

    19- müzik çalar açıkken tuş kilidi dereye girerse ekranın üst köşesinde yarım cd şekli çıkıyor o şekli aşağı doğru kaydırısan müzik çalara tuş kilidini açmadan ulaşırsın.

    20-müzik çalar açıkken teli yan yatırırsan cd şeklinde albümler sıralanır. ayrıca cdlerin üztüne basarsan albüm parçalarına erişirsin.

    21-radyoda frekans değiştirmek için radyo dalga şeklinin üstünde parmağını kaydırman yeterli olur.

    22-rehberdeki isimlerdeki kişilerin eğer facebook hesabı olanlar varsa bunları rehberdeki kişiler ile bağdaştırabiliyorsun. yani rehberde ali ye tıkladığında hem tel hem email vs.. hesaplarına ulaşabilirsin.

    22- video kayıt bölümünde slow motion yani yavaş çekim özelliğide mevcut.

    23- kamerada panoroma ve gülücük yakalama özlliğide var.

    24-Gizlilik klidi var yani resimler rehber mesajlar gibi istersen ayrı ayrı istersen tamamının erişim kodu koya bilirsin.

    25-mobil izleme de mevcut. acil durum mesajıda mevcut.



    ALINTIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluestroom -- 29 Kasım 2010; 4:46:09 >







  • Teşekkürler.
    Gizlilik kilidini nasıl aktif ediyoruz?
  • Gizlilik Kilidi için
    Menü - Ayarlar - Güvenlik - Gizlilik Kilidi
    Daha sonra nerelere şifre koymak istiyorsanız seçersiniz...

  • Klasör seçebilseymişiz süper olacakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.