Şimdi Ara

Watch Dogs'un PS4 ve Xbox One Sürümleri PC'nin 'Yüksek' Ayarlarına Eşit Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hmmmmm tam pc ye alıyordum yine kararsız kaldım ps4 demi alsam acaba karşılaştırma videolarını bi görelim en iyisi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce aldığım hd7870 ve 3 sene önce aldığım i5 2500k ile 1080p yüksek ayarlarda oynayacağımdan eminim bu haberle birlikte. Zaten OC var 2 birimde de (ekran kartı 1.2ghz-5.4ghz ve işlemci ise 4.5ghz'de) O zaman yaptığım yatırımın sonucunda hala 1080p'de yüksek ayarla oynuyorsam demekki neymiş, bilgisayar donanımı aslında öyle her gün yenilenecek bir şey değilmiş. Tabii oyun çıktıktan sonra tekrar değerlendirmek ve aa kısmına da zorlamak gerek. Kaç fps verecek merak ediyorum zira bf4'de falan da sıkıntı yaşamadım hiç. Üstüne üstlük aldığım vakit 2. el almıştım ekran kartını ve daha üst modeller de vardı. İşlemci ise gerçekten maşallahı var, 3 senedir gık demedi, oc ve üstüne bazı uzun soluklu renderlara rağmen, umarım bir süre daha idare eder :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4K destekli ekran kartımı var da, 4K monitörler araba parası kadar olmasa 4K kalitede oynayabileceğiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyond J.

    Allah allah pc nin daha iyi olduğunu savunmak için 4k sistem vs. falanmı lazım evet o sistemim yok ama gtx860m li laptobum var rahatladınmı?şu üslüptaki çirkinliğe bir bak millette ne olup olmadığını tartışalım olmazsa.


    4K sistem olmasına gerek yok bizim demek istediğimiz ''konsol ezik yeaaa'' diyenlerin çoğunda konsolla ya aynı seviyede ya da ondan daha kötü sistem var. Şimdi burada gelip neye göre karşılaştıracağız? Mesela Tianhe-1A ile konsolu da karşılaştırabiliriz ama bu mantıklı olur mu?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackwar19

    infamous gibi rezalet bir oyunu sadece grafikleri guzel diye ovmeleri onda sonra da pc-konsol grafikleri kavgalarinda grafiklerin onemli olmadigini soylemelerine bitiyorum ayni sekilde konsollardan 2 kat pahali pc'lerin konsollardan guzel grafik verecegini gorunce sevinen insanlara da bitiyorum

    Infamous'u neye dayanarak rezalet ilan ettiniz.Oynadınız mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolcuların zoruna gitmiş gene :D
  • Optimizasyon'a para yatırmıyorlar.PS4 satisi arttikca ps4 oyunlari da daha cok satacak.Onlar da optimize etmek icin daha cok emek harcayacak. ornek vereyim: Xbox360-da farcry3'ü 20 fps , 720p ve low grafikte oynarken.Grafikleri ona bin basan heryerde orman yerine 100% hd texture olan halo4'ü 1080p 60 fps ve uzaktaki şeyleri bile 100% netlikte gorerek oynadik.Cunku oyun tek 360'a ciktigi icin optimize basit olmustu.Bir bakima korsancilar konsollarin grafiklerini dusuruyor.
  • StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Ben konsolun ezik olduğunu düşünmüyorum hocam,2 platformunda kendine göre avantajları var ben sadece grafikte pc nin daha iyi olduğunu belirttim ona kalırsa konsolda last of us,god of war vs. gibi şaheser oyunlar var aynı şekilde bunu söyleyince de pcye ezik demiş olmuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 22 Mayıs 2014; 13:45:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: blackwar19<br><br> infamous gibi rezalet bir oyunu sadece grafikleri guzel diye ovmeleri onda sonra da pc-konsol grafikleri kavgalarinda grafiklerin onemli olmadigini soylemelerine bitiyorum <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> ayni sekilde konsollardan 2 kat pahali pc'lerin konsollardan guzel grafik verecegini gorunce sevinen insanlara da bitiyorum <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""><br></blockquote><br> Infamous'u neye dayanarak rezalet ilan ettiniz.Oynadınız mı ?


    Sahip değilsen rezalettir oynayan bilir verdiği keyfi ;)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyond J.

    Allah allah pc nin daha iyi olduğunu savunmak için 4k sistem vs. falanmı lazım evet o sistemim yok ama gtx860m li laptobum var rahatladınmı?şu üslüptaki çirkinliğe bir bak millette ne olup olmadığını tartışalım olmazsa.

    Ben 4k sistem lazım demedim savunmak için. Ama ''bu haberi görünce konsolcular ne diyecek muhahaa'' tarzı bir gevşekliği yapabilmen için, dalga geçtiğin insanlardan daha üstün bir sisteme sahip olman gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 22 Mayıs 2014; 13:53:32 >
  • Pc devamlı güncellenen bir platformdur konsol ile kıyaklamak saçma olur tabiki pc daha iyi olacak ama ben koltuğa kıçımı devirip tv ye karşı oynuyosam benden kralı yok :D isterse pc 3D oynatsın ister 4K konsol her zaman daha rahat ve daha ucuz.. Not:fan boy deyilim sistemim güçlü
  • Helal olsun be, 7770, 7750 ayarındaki ekran kartları ile , tablet işlemcileri ile, koca koca PC'lerin açtığı ayarlarda açabilecek bu konsollar. Şu koskoca içinde 100 tane fan olan bıraksan uçacak modundaki kasalardansa şu küçücük alandaki bu kadar optimize güç beni çok daha fazla etkiliyor. Gerçekten şahane ...

    Kim derdi ki o ekran kartları ile bu tarz oyunlar bu seviyelerde oynanabilir.

    En basit ve en yakın örneği Wolfenstein. Arkadaşım 1080p 60fps ps4'te çatır çatır oynuyor, ben fx8350(4.2ghz), 660ti amp! edition , 16 gb ram ile bir ton kaplama problemi, 1 fps'ye düşme problemi , vsync açık olmasına rağmen tearing problemleri ile boğuşup duruyorum. Oyunu ps4'üme almamakla hata ettim.

    Aynı gafleti Watch Dogs'ta da yapık. Playstore fiyatı yüzünden gittim pc'ye aldım. Umarım bir mucize olur da oyun iyi bir optimizasyon ile gelir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • High ile ultra arasında pek fark olacağını sanmıyorum. Günümüz oyunlarında en fazla bu kadar fark oluyor. Çıplak gözle ayırt edilmez. ultra hastalığı olmayan herkes konsolda oynar ve daha çok satar diyorum.

    http://www.gamereactor.eu/media/26/crysis3minimista_702601b.jpg
  • Konsolların ilk dönemleri için normal şeyler. İlerleyen dönemlere örnek olması için:

    GTA 4 PS3 (2008)




    GTA 5 PS3 (2013)




    Haze PS3 (2008)




    Last of Us (2013)




    Uncharted (2007)




    Uncharted 3 (2011)




    Fifa 2008 PS3




    Fifa 2014 PS3




    Halo 3 (2007)




    Halo 4 (2012)




    Kameo (2005)




    Batman: Arkham Origins (2013)





    Watch Dogs'un PS4 ve Xbox One Sürümleri PC'nin 'Yüksek' Ayarlarına Eşit Olacak




  • Güya pc odaklı olacaktı oyun ubisoftun bir yalanı daha ortaya çıktı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Güya pc odaklı olacaktı oyun ubisoftun bir yalanı daha ortaya çıktı...

    Ne alaka?
  • Dün konsolcular ps4'te de nvidia efektleri hariç aynı olacak diye üstüme çullanmıştı bir de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    High ile ultra arasında pek fark olacağını sanmıyorum. Günümüz oyunlarında en fazla bu kadar fark oluyor. Çıplak gözle ayırt edilmez. ultra hastalığı olmayan herkes konsolda oynar ve daha çok satar diyorum.http://www.gamereactor.eu/media/26/crysis3minimista_702601b.jpg


    Ayarlari High a cek AA bas al sana Ultra bitti.

    @Wayward Son

    Hocam anlamiyor kimse.Gecen gun biri daha simdiden 900p ise ileride 600p lere fln duser diye muhabbet yapti,ben de aynen senin yaptigini yapip,yilalr geectikce konsolalrda ki oyunlarin cozunurluk,perforans ve gorsellerinin cok buyuk oranda degistigini ispatliyacak bi yorum attim,ne oldu ise bi daha cevap yazmadi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TheBladeRunner kullanıcısına yanıt
    Çok cahilsin.

    Daha Very Super Mega Ultra Detail oynamanın ne demek olduğunu öğrenememişsin !!!1!!!1!

    O ayarlarda oynamalısın ki, en aksiyonlu anda tam 60 FPS'yi stabil olarak yakalamışken, ekran görüntüsü alarak paylaşabilesin. Amaç oyun oynamak değil çünkü, benchmark yapıp, ekran görüntüsü paylaşıp "ben Ultra 60 FPS yakalıyom hacı" demek.

    Çok cahilsin çooooook.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Dün konsolcular ps4'te de nvidia efektleri hariç aynı olacak diye üstüme çullanmıştı bir de <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt="">


    öyle zaten.high ile ultra arasında anca efekt farkı olur

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.