Şimdi Ara

Warlock Raid Talent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • full 70 dungeaon setli fire mage'i aşşağıdaki kombinasyon ile hem trash hem boss damage de geçiyorum.fakat çok kağıtım o doru :D

    başlarda farkedemediğim demonic sacrifice'ı denemeye başladım.Raid lerde koşturan wlock arkadaşların fikirlerini almak istiyorum talent dağılımı hakkında.
    yorum larınızı bekliyorum.

    http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=The%20Sha'tar&n=nihilis

    kendi amacım;

    talent dağılımım bu şekilde.rahat cast ile hasar üzerine kurulu.Shadowfury den feragat edip demonic sacrifice ı açtım.uzun savaşlarda fel hunter burst damage gereken yerde imple işimi görmeyi planlıyorum.crit,spell damagedagger+crit,spell damage heldin off hand ikilisini oluşturamadım daha sayısız kere inst. yapmama rağmen.sırf o nedenle +40 spell power da bastıramıyorum.o nedenle spell power 590 da kilitlendi 700 civarı spell damage y.itemamacım biraz daha SH yaparsam stormcaller alıcam.(evet karazhan dropları olmadan 70-72 dungeon droplarla).

    http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=The%20Sha'tar&n=nihilis

    bu üst baş.





    eh tabiki 3 wlock varsa anca biri demonic açabilir dier 2 sinin imp. blood pactı ile partyi bufflaması gerekir.yani çakışma olmaması için.







  • tbc den sonra uzun süre 0/21/40 talentini bende uzun süre kullandım shadow pri sayesinde shadow boltum 6k vuruyordu. yüksek crit chance ile düşük spellerde bile mucizeler yaratılabiliyor. Gel gelelim raidlerde kendi başının çaresine bakabilen wl daha çok sevilir. Bundan kastım sürekli shadow bolt veya incinirate castlerin sonucunda manan bitecek ve life tap yapmaya başlıcan dolayısıyla healerlar dönüp renew vs.. atıcak. ama aff talent olsaydın siphon life ve drain life ile darct pack ve life tap bunları kullanarak saatlerce manan bitmeden kimseden yardım almadan nuke yapabilirsin. bosslarda yediğin aoe dmg olsun moroesin garrotu olsun bu gibi dmglerdende zarar görmezsin. benim fikrimce en değerli şey olan hp daha yüksek olur çünkü lvlleri aynı olan itemların üstünde iyi crit olanın staminaları yok denecek kadar düşük oluyor crit olmayanlar stamina yönünden zengin spell yönündenda fazla olabiliyor. dolayısıyla hp fakiri bir wl pek hoş durmuyor. ayrıca crit itemları mage lere düz spell itemlarıda wl ler alarak raidde huzurda bulunabilir.

    Bunların yanında imp çıkartamadığın için raid tarafında yine pek sevilmeyeceksin. 3 wl demişsin ama 3 wl yi ancak 25 mande görürsünki ordada party sayısı 5 oluyor Ama şu bir gerçekki spell dmg in şuan düşük olduğu için direk aff ye dönersen dps in bayağ düşecektir dediğim gibi crit chance ın iyi olduğu için şimdilik mutlusun. Bence spell dmg itemlara kasman crit itemlardan vazgeçip 800-850 spell civarına getirip aff talente dönmendir.




  • beyler raid lerin sizi sevip sevmemesi onemli degil raidler kimseleri sevmez :P
  • Raid için en iyi warlock affliction. Ben 70'e kadar has bi desttim fakat sonra raidler başlayınca dönmek zorunda kaldım:) Çünkü 5men'liklerde bile bizim pri benim life tab'lara yetişemiyordu şimdi ise nadiren kullanıyorum. Destten ayrılmak çok zor gelmişti bana conrrlagate incerenate gibi yüksek ve hızlı vuran speller + shadowfury varken. Afflic daha güzelmiş bunu farkettim. Bu arada ben bugün ilk defa raid yapan bi dest lock gördüm serverda. Ama adamda fire dmg 1100 idi. Yani böyle imba bi dest lock olmadan kimseden life tablarına cevap bekleme :)
  • 1100 spell damage ii de crit chance olmadan bence ruin harbiden ruin yaparsın.

    bu arada raidde spell hit rating %1.51 yani yok gibi.bosslarda curse of elements üstüne bile o kadar çok resist oluki anlatamam.

    ben zaten aff warlock olmayı seviyorum ama üstüme gear yok.iyi ki karazhan da ilerlemeye başladık.bir 2 epic falan oldu trashlerden bosslardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.