Şimdi Ara

W960 kullanicilari lutfen toplansin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar w960 icin kulandiginiz programlari nasil guvenligi gecip kurabilcegimizi ve telefon icin yapilan su farkli temalari ( iconlari degisen ) nasil yuklendigini bilenler paylasirsa sewinirim .



  • google.a signed mod yaz çıkar bu tarz basit şeyleri araştırarak bulamıyorsan bence hiç başlama modifiyeye ;)

    ve bunların tamamının linkini forumdaki w960 konusunda verdim zaten... oraya bakarsan bulabilirsin...30lu sayfalarda olucaktı galiba...
  • hic anlamiyorum ve yapmak istiyorum bu arada paylasimlarin icin saol SE yi senin yorumlarinla aliyom W910i ve W960i :) bu konudg korkuyom aslinda tel cokuo falan diolar tirsiom oyle bisey warmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [MasteR]kRoO

    hic anlamiyorum ve yapmak istiyorum bu arada paylasimlarin icin saol SE yi senin yorumlarinla aliyom W910i ve W960i :) bu konudg korkuyom aslinda tel cokuo falan diolar tirsiom oyle bisey warmi?


    hiç bişey olmuyo hard reset atabiilicek kadar çalışsın yeter...

    zaten senin oynadıgın dosyalar ikonlar ve kamera ses wi-fi gibi şeyler oldugu için bişey olmaz z diskine dokunma yeterd diski hard.disk c diskide sistele ilgili dosyalar...

    şuan tam hatırlamıyorum ama yapıcan modifiyeler private klasorünün içindeki dosyalar zaten onların birini yanlış yapsan neyle ilgili dosyayı degiştirdiysen o çalışmaz onuda formatlayarak yada orjinalini yükleyerek çözersin o telefonu modifiye ederken bozmak sanat demektir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.