Şimdi Ara

VW Caddy Life Ticari sınıfta mı satılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Caddy Life Color Concept Doğuş oto tarafından AUTOSHOW'da tanıtıldı. Bu yıl satışa sunulması beklenen aracın 4+1 koltuk adetiyle (hali hazırdaki aynı adet) ticari sınıfta satışa sunulma ihtimali var mı sizce? Genel kanı binek olarak toplam 7 koltuklu olarak(3. sıra koltuklarla beraber) satılacağı ama o zamanda rakamlar bir anda 45-46 Milyara çıkar ki( DSG ile rahat 50bin YTL) bu da aracın alınmasını anlamsız kılar diye düşünüyorum, hele buna birde buna ayda 1500 YTL vergiyi düşünürseniz(1900cc).
    Dolayısıyla Doğuş arkadaki 3. sıra koltukları iptal edip bu aracı ticari sınıfta satma ihtimali olabilir mi? Ben CADDY deki uzun süre devam eden kampanyayı buna bağlıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür, bu durumda rakamlar 40-45 arası kalır ki buda CADDY nin bütün sınıflarda deprem yaratması gibi bir şey olur, ne dersiniz?.......



  • Arkadaki koltukları takmadan getirirler. Ticari olarak satarlar. Eğer dikkat ettiyseniz gazete reklamlarında siyah bir Caddy var, onda da Touran tamponu var. Ayrıca heryeri gövde rengi. Caddy ufak bir makyaj gördü. Color Concept de onun donanımlı versiyonu olarak DSG ile birlikte yaklaşık 50bin YTL'ye kamyonet ruhsatıyla satılır diye düşünüyorum. İç mekanında arka koltuklarda havalandırma, arka kapı içlerinde kol dayama vs gibi eklentiler mevcut. Doğuş Oto kazığını da ekleyince fiyat doğal olarak 50 milyar olacaktır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: As cos

    Arkadaki koltukları takmadan getirirler. Ticari olarak satarlar. Eğer dikkat ettiyseniz gazete reklamlarında siyah bir Caddy var, onda da Touran tamponu var. Ayrıca heryeri gövde rengi. Caddy ufak bir makyaj gördü. Color Concept de onun donanımlı versiyonu olarak DSG ile birlikte yaklaşık 50bin YTL'ye kamyonet ruhsatıyla satılır diye düşünüyorum. İç mekanında arka koltuklarda havalandırma, arka kapı içlerinde kol dayama vs gibi eklentiler mevcut. Doğuş Oto kazığını da ekleyince fiyat doğal olarak 50 milyar olacaktır.

    Doğuş oto kazığıEvet bu unsuru göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin




  • kazık allahın emri zaten!!!
    Kazıksız olur mu hiç!!!
  • As Cos cevabın için sağol. Eğer 4+1 ticari satılırsa kesinlikle onu beklerim, yalnız ben 45-47 bin YTL bekliyorum en donanımlısını(belkide umut ediyorum). Binek bir CADDY -arkada makasta yok bu Life'lar da bildiğim kadarıyla- bu haliyle inanılmaz satış yapar diye düşünüyorum. Tabi baz life max. 40-42 arasında olması lazım.
    Madem böyle bir umut var sizce bu modeller Ağustos ayını mı bekler sizce(2008 Model)?
  • Caddy Life'ın arkası makaslıydı ya en son makassız caddy mi olurmuş
  • Ya nerden kaldıysa aklımda makassız diye bilmiyorum ama, sorun değil. Öylede alınır, ama ekstra EDL varki bu da çok önemli özellik ve Life da sunulacak bu kesin. Bir de VW e mesaj attım Life ilgili ve verdikleri tek cevap "şu aşamada Caddy Life'ın satışı düşünülmemektedir". Bu demektir ki yakında çıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.