Şimdi Ara

Volvo Mercedes’i solladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • J.D. Power and Associates’in 2002’den bu yana yaptığı, araç sahipliği memnuniyetini araştıran bir çalışmaya göre Volvo, Mercedes-Benz’i geride bırakarak en üst sıraya çıktı.

    Haberin Detayı :http://www.otomobilofisi.com/volvo-mercedesi-solladi-29.html



  • İsterse tur bindirsin..
    Mercedes mercedestir..
  • Volvo sever olarak çok sevindiğim bir sonuç.Bu marka kesinlikle hak ediyor böyle ödüllere,sıralamalara.

    Yanlız Volvo'nun 1. olduğu bu yarışmada her kategoride Mercedes araçları görmek mümkün.Bu konuda Mercedes'i sıralama olarak zorlasada marka imajı olarak solladığını söyleyemeyiz.Volvo üst segmentte tabii ki bu firmaların rakipleridir.Ancak başlı başına bir ekol olması için (Mercedes-BMW gibi) bu firmaların teknolojik seviyesini her modelinde uygulaması gerekir.

    S60 ve XC60 ile Volvo kendine çeki düzen verdi.Lüks,güvenlik,konfor özelliklerini gözden geçirdi ve oldukça yüksek bir çizgiye çekti.Bu olumlu yanlar bütün ürün gamına yansıdığını zaman yani araçlar bu tasarım,teknoloji ve güvenlik anlayışıyla yenilendiği zaman Volvo premium segmentin en ağır topu olmaya aday olacaktır.Bunuda önümüzdeki 2-3 sene zarfında göreceğiz emin olun.




  • Avrupada bu şekilde ama bu durumun tamamen Türkiyeye yansıtılması lazım kaliteli satıcılar marka showroomlar ve işin ehli satış sonrası hizmetler. Tolbertin dediği gibi kullanıcıların sorunsuz favori araçlarında hala ilk 3 sıra mercedesin ( C serisi,M serisi,E serisi )
  • Volvo sahibi olarak sevindirici bir haber
  • Mercedes neden sorunsuz bilinir? Mercedes gerçekten arge çalışmalarıyla olsun teknolojisiyle olsun iyi bir arabadır, esasında BMW de mercedes ayarında bir arabadır ancak BMW daha sorunlu olarak bilinir... şimdi gerçekten de bmw daha sorunlu mudur? yada başka bir marka? Bu aslında tamamen algılamayla alakalı... açıklayayım; BMW kullanıcı yaş ortalaması mercedesden düşüktür, mercedesi genelde orta yaş gurubunun üstünde patronlar tercih eder ve sürüş karakterleri genellikle yumuşaktır arabalarını daha az zorlarlar bu sebeple mercedes de az sorun çıkarır... yani mercedesi gençlerin eline verin bakalım ne kadar sorun çıkartıcak? en büyük etmen arabaların sahiplerinin bulunduğu kategoridir... aynı tarzda zorlanarak kullanılsınlar o zaman görebiliriz ; volvo mu , bmw mi , mercedes mi daha iyi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinozkan

    Mercedes neden sorunsuz bilinir? Mercedes gerçekten arge çalışmalarıyla olsun teknolojisiyle olsun iyi bir arabadır, esasında BMW de mercedes ayarında bir arabadır ancak BMW daha sorunlu olarak bilinir... şimdi gerçekten de bmw daha sorunlu mudur? yada başka bir marka? Bu aslında tamamen algılamayla alakalı... açıklayayım; BMW kullanıcı yaş ortalaması mercedesden düşüktür, mercedesi genelde orta yaş gurubunun üstünde patronlar tercih eder ve sürüş karakterleri genellikle yumuşaktır arabalarını daha az zorlarlar bu sebeple mercedes de az sorun çıkarır... yani mercedesi gençlerin eline verin bakalım ne kadar sorun çıkartıcak? en büyük etmen arabaların sahiplerinin bulunduğu kategoridir... aynı tarzda zorlanarak kullanılsınlar o zaman görebiliriz ; volvo mu , bmw mi , mercedes mi daha iyi..


    güzel yorum olmuş.

    mercedesin 90larda çıkardığı e class w124 kasa kodlu model mercedes başkanı tarafında over-engineered olarak nitelendirilmiş ve aynı kişi bu sebeble o dönemde yeterince kar edemedilerinden yakınmıştı. Demek istediğim bu dediğinize ek olarak mercedesin dayanıklılığı yönündeki algının ardında ardında başta w124 olmak üzere o dönemde üretilen araçların da etkisi büyük...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.