Şimdi Ara

Vodafone Net Cayma Bedeli THH Kararı / Para İade Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    #GİRİŞ# Olay nasıl gelişti ve nasıl THH ye şikayet ettim?
    VodafoneNet firmasının sağlayamadığı İnternet yüzünden geçtiğimiz aylarda 24 ay taahhütlü aboneliğimi iptal ettirmek istedim ve karşıma www.ilhanduman.com bu avukatlık bürosunu çıkardılar.
    Bu avukatlık bürosu ile benden icra zoru ile 654 TL tahsil ederek beni hem maddi hemde manevi yolla mağdur ettiler aylarca.

    Önce bir ihtarname hazırladım ve PTT ile iadeli taahhütlü olarak Vodafone Net firmasının genel müdürlüğüne gönderdim.
    (Aşağıda örneği mevcut, kendinize göre düzenleyebilirsiniz)

    Gönderdiğim ihtarname mektubunun ilgili adrese ulaştığı bilgisi yaklaşık 1 ay sonra tekrar adresime ulaştı.
    Bu süreçte karşı taraftan herhangi bir mail, sms, telefon araması veya mektup almadım.

    Bunun üzerine Tüketici Hakem Heyetine www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi adresinden 25.02.2018 tarihinde şikayetimi dile getirerek kayıt oluşturdum ve elimde delil sayılabilecek olan yaptığım ödeme makbuzları, sözleşme örneğini ve ihtarname mektubunu tarayarak sisteme yükledim.
    Bugün 26.04.2018 ve dava lehime sonuçlandı. Ayrıca tüm bu işlemler için hiç bir ücret ödemedim.

    Sadece ben değil, bu cayma bedeli konusunda problem yaşayan tüm abonelere bu karar temsil niteliğindedir.
    Aşağıdan karara ilişkin karar tutanak evrakına ulaşabilirsiniz.


    #GELİŞME# İkamet ettiğim ilçeye bağlı bulunan Tüketici Hakem Heyetinden gelen olumlu karardan sonra ne yapmam gerekiyor?
    Ek'teki düzenlenebilir MİCROSOFT WORD dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra "X" yazılı olan yerleri ve genel metni kendi durumunuz için düzenleyerek, tüketici hakem heyetinden alınan karar tutanağı ve arkalı-önlü nüfus cüzdanı fotokopinizle birlikte 0216 556 3173 ve 0216 5563177 numaralı her iki FAX numarasına'da gönderin ve ardından netyardim@vodofone.com adresine bilgilendirme maili yollayın.
    Süreç bu aşamadan sonra SADECE e-mail veya fax ile işliyor. Bize iletmiş oldukları 0850 542 0542 numaralı telefon ile hiçbir bilgi vermiyorlar çünkü biz artık onların müşterisi değiliz. Bu telefon numarasını aradığınızda 2 seçenek çıkıyor karşınıza; ya aktif müşteri iseniz 1' e basarak T.C. kimlik numarası veya cep telefonu numarasını tuşlamanızı istiyor robot operatör ya da aktif müşteri değilseniz 2' ye basarak yeni abone kaydı için canlı operatöre bağlanıyorsunuz.

    Derdinizi bir insan evladına ancak bu 2'nci seçenekte aktarabiliyorsunuz ama nafile.. Boşuna kendinizi yormayın, çünkü onlarda sizi tekrar ilk menüye aktararak müşteri temsilcilerine ulaştırmıyor.

    Neden mi? Çünkü artık müşterileri değilsiniz. Fakat yinede müşteri temsilcileri ile görüşmek isterseniz bunun tek bir çözümü aktif bir Vodafone Net aboneliği bulunan bir abonenin telefon veya T.C. kimlik numarası bilgilerini girerek görüşme sağlayabilir ve süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
    *İpucu: Google'de biraz araştırma yaparak ve Vodafone Net iş ortaklarının isimlerine ulaşarak firmaların web sitelerindeki sabit telefon numaralarını denemenizi tavsiye ederim. İşe yarıyor! :)


    #SONUÇ# Ödeme Alındı, İşlem Başarıyla Sonuçlandı !
    10/05/2018 tarihinde 0212 272 5340 numaralı telefon tarafından www.ilhanduman.com bu avukatlık bürosundan aradıklarını belirterek vodafone tarafından haklı olduğumu ve benden aldıkları ödemeyi geri iade edeceklerini söylediler. Ayrıca mail adresimi alarak bana aşağıda ekran görüntüsü linkini verdiğim Word dosyasını gönderdiler ve bu formu doldurup imzalayıp geri tekrar geldiği maile göndermemi istediler.

    Ödeme 4 gün (2 iş günü) içerisinde vermiş olduğum banka hesabına 18 TL 15 kr eksik olsada (654 TL yerine 635,85 TL) yatırmışlar
    Bu eksik tutarın sebebini arayıp ilhan duman avukatlık bürosuna sorduğumda Vodafone'nin talimatı olduğu ve açtıkları icra dosyasının kapatma dosyası bedeli olduğunu söylediler.
    Valla bakalım, kendimi hazır hissedersem tekrar bu tutar için THH ye başvurabilirim. Bakalım..
    Buna da çok şükür diyerek bu defteri burada kapatıyorum. Hakkı olan herkesin sonuna kadar hakkını alması dileği ile..


    Not: Tüm bu süreç yazdıklarım gibidir. Fakat bazı anlar insanı gerçekten kanser edebilecek kadar zor ve uğraştırıcı geçti.
    Örn. Vodafone belgeleri isterken sadece FAX istiyor,
    Örn. Avukatlık Bürosuna gönderdiğiniz mailler gitmiyor, bu problemi yaşarsanız ayrıca whatsapp numaraları var onu talep edin.


    Vodafone Net Cayma Bedeli THH Kararı / Para İade Edildi

    Vodafone Net Cayma Bedeli THH Kararı / Para İade Edildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasarimTr -- 14 Mayıs 2018; 18:5:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.