Şimdi Ara

vladimir build fikirleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar kafamda 2-3 build var her oyunda deniyorum tabi bazen eskiye dönme durumunda kalıyorum.Sizden de sırasıyla kendi buildlerinizi bekliyorum.

    1.buildim
    1)dorans ring
    2)sorc. shoes
    3)rylai
    4)rabaddon
    5)will of anchients
    burada muhtemelen oyun bitiyor fakat dünkü gibi uzayan oyunlar oldu
    6)void staff

    bu build tamamlandığında elixir ile birlikte 730 küsür ap ve 5500 civarı hpye ulaştım.
    şimdi vlad a cooldown reduction da lazım fakat karşı takım vlad görür görmez magic resiste abanmaya başlıyor bu yüzden magic penet de çok önemli.
    önerim şu :
    botları ionian kasıp magic penet için haunting guise almak sonrasında build aynı şekilde devam ediyor.late de ise haunting guise i satıp void staff almak.şimdi bu durumda cooldown reduce ile birlikte mg penet bulunduruyorum fakat haunting guise ile biraz daha pahalıya patlıyor.bu düşünce hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum

    2.build
    1)amplifying tome + hp pot
    2)sorc shoes
    3)tome dan hextech revolver
    4)rylai
    5)rabaddon
    6)void staff
    gerisi aynı şekilde

    şimdi bu durumda void staff aldığım zaman sorc shoes satıp ionian boots alsam daha mı iyi olur sizce?sorc shoes doğrudan 20 mg penet verirken void staff %40 veriyor bu ikisi arasında farkı anlayamadım daha doğrusu %40 olayını anlayamadım.

    ayrıca son bir sorum var 2 build için de:
    ilk buildde dorans ring iyi bir başlangıç sağlıyor yüksek ap ve hp ile fakat ring olduğu gibi elimde kalıyor.Sizce başlangıçta biraz ap ve hpden feda edip +20 ap itemi başlasam daha sonra botlarla birlikte hextech revolver alsam daha mı iyi olur?

    bunların dışında her türlü fikir ve önerileriniz benim için çok değerli olur.şimdiden çok teşekkürler







  • quintleri flat hp(per level olmayanından) yap oyuna başlarken amplifying tome al.Hp sorunu bayağı çözülür.Ama zaten passive skill hp veriyor quintleri değiştirmesende olur ama passive ne kadar ap dan ne kadar hp veriyor bilemiyorum.Botları ionian kasma sorcerer shoes al daha iyi.Vladın öyle çok cd sorunu yok gördüğüm kadarıyla.

    hextech revolver bu itemi direk o will of ancients e çevir ister oyun başında ister sonra farketmez duruma göre.Rylai bence önemli vlad için.Vladı en son 6 ay önce beleş olduğunda oynamıştım o yüzden fazla konuşmayayım bari .İyi oyunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

    quintleri flat hp(per level olmayanından) yap oyuna başlarken amplifying tome al.Hp sorunu bayağı çözülür.Ama zaten passive skill hp veriyor quintleri değiştirmesende olur ama passive ne kadar ap dan ne kadar hp veriyor bilemiyorum.Botları ionian kasma sorcerer shoes al daha iyi.Vladın öyle çok cd sorunu yok gördüğüm kadarıyla.

    hextech revolver bu itemi direk o will of ancients e çevir ister oyun başında ister sonra farketmez duruma göre.Rylai bence önemli vlad için.Vladı en son 6 ay önce beleş olduğunda oynamıştım o yüzden fazla konuşmayayım bari .İyi oyunlar


    rune olarak quint flat ap mark mg penet diğerleri ap per level düşünüyorum.Masteries de 9-0-21.yinede teşekkürler




  • benim build nasıl

    ionian bot(cooldown veren)
    warmog's armor
    rylai
    rabodon deathcap
    2 tane daha ap veren item 5000 lerde hp oluyor 500 kadarda ap sizce nasıl iş yaparmı en son bu buildle oynayınca 12-7 falan yaptım ama bizim takım kötüydü baya çok gank yedim
  • dorans ring? emin misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tryndamere

    dorans ring? emin misin?


    mana regen gereksiz olabilir fakat vlada başlangıç için en çok ap ve hpyi sağlayan item oluyor.tabii başka bi iteme çevrilemediği için bundan vazgeçtim 20 ap itemliyle başlıyorum
  • Ben de son patch ile Amplify Tome alarak başlıyorum ama illâ Doran hanımkızceğizimizin item'larından birini alacaksanız Vladimir için en uygunu Doran's Shield gibi gözüküyor.

    Farklı buildler için şu linki refere edebilirim sanırım;

    http://forum.donanimhaber.com/m_46904208/mpage_1/key_/tm.htm

    Konu sonu biraz contayı balatayı yakmışız ama o kadar saçmalık kadı kızında da olurmuş.
  • vlad cok nankor bir herodur benim taktıgım ise soyle;
    20 ability veren kitap +1 hp potla oyuna baslarım
    orta giderim 9 olana kadar hic gange girmeden orda kasarım ortalama 1500param olur hemen sorcerer shoe cekerim bitane sonra yavas yavas ganglere giderim en dikkat edilecek nokta mejai kasılıp kasılmamasıdır eger oyunun akısı size donukse yanı bu oyunun alabileceginizi dusunuyorsunuz mejai alın onceden aldıgınız kitabı mejai yapın hemen ama yok oyunu kaybedecek gibi hissettiyseniz hemen 40 ability veren scepterdan alın ve combatlarda ultinizi onceden atın sonra q e w yapıp blooda donustugunuzde aralarından cıkın q la dalmaya devam edin 2. iteminiz cape olsun 155 ability power veren item (attackerların cokluguna gore zhonya da kasılabilir)
  • Hiç bir zaman hp falan alma. Zaten passive'in ap sayesinde hp verecek.

    Kitap ile başlıyorum. Ondan sonra onu Spellwamp yapıyorum. Adını hatırlayamadım. 2 kitap ile birleştiriyorsun. Epey ucuz.

    Ondan sonra +20 magic penetration bot alıyorum.

    Sonrasında 1 rabodon deathcap

    Rylai ( Karşı takım çok agresif oynuyorsa , sürekli team fight başlatıyorsa al. Yoksa adamlar koyun gibi geziniyorsa taciz edip edip kaçarsın )

    Void staff


    Kasabilirsen Mejai stackle. Ama ben stack olayına girmiyorum genelde.

    100 Armor 100 AP veren bir item var. Onun da adını unuttum. Zaten recommended olması lazım. Bir de onu al. Full ap kasarak 3 - 3.5k hp oluyor zaten. Bir de 100 armor kasınca hiç armor rune'sız 138 armor oluyor.

    E daha ne olsun ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47565959/tm.htm

    Burasıda var burayada bakabilirsin.
  • çok teşekkür ediyorum önerileriniz için.mejai olayına henüz bulaşmadım fazla da sevmem zaten.onun dışında cooldown işini early-mid game de golem ve elixirle hallediyorum latede belki botu değiştiririm.
  • ben boots 3xhp pot ile baslamayi tercih ederim hem skill shot championlara karsi hareketli olup avantaji durumdasiniz hemde q'yu rakip uzerinde daha cok kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.