Şimdi Ara

Vivo Y100 yenilenen tasarımıyla tekrar çıkıyor: Online olarak satılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vivo Y100 yenilenen tasarımıyla tekrar çıkıyor: Online olarak satılacak
    Vivo, bu yılın başlarında Hindistan’da Vivo Y100 modelini tanıtmıştı. Şirket, aynı isimde bir cihazı 27 Ekim’de Çin’de tanıtmaya hazırlanıyor. İlk kez Y serisi bir telefon fiziksel mağaza yerine online olarak satılacak.



    Ayrıca Bkz.Vivo Y55t tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Tasarımda ufak değişiklikler



    Vivo Y100’ün Çin versiyonu tasarım açısından Hindistan’da çıkan modelden biraz farklı olacak. Arkada LED flaşla birlikte iki kamera dikkat çekerken, genel tasarım biraz farklı ve kaliteli olacak. Telefonun ön paneli gizliliğini koruyor ancak Vivo’nun kavisli AMOLED ekranı tercih etmesi şaşırtıcı olmayacak. Damla çentikli ekranı 6.38 inç, FHD+ çözünürlük, 90Hz yenileme hızı, 1300 nit parlaklık sunacak.



    Çin modelinde de MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisi olacak. 8GB RAM (+8GB genişletilmiş bellek) 128GB depolama alanı (microSD kart desteğiyle ek alan) sunacak telefon, Android 13 tabanlı FunTouchOS 13 ile gelecek.



    Arkada OIS’li 64MP ana kamera, çift 2MP sensör, önde 16MP kamera taşıyacak telefon, 44W hızlı şarjı destekleyen 4500 mAh bataryadan güç alacak. Klasik 3.5mm kulaklık girişini koruyan telefon, bağlantı açısından çift SIM desteği, 5G, Bluetooth 5.2, GPS desteği sunacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/23/vivo-y100-china-launch-date/







  • Vivo fiyat performans odaklı gidiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çin gümbür gümbür geliyor. Amerika değil şu saatten sonra feriştahı gelse durduramaz. Ambargolardan Çin kazançlı çıkacak. Amerika ise yeni bir düşman üretmiş olacak. Silah sanayisini, silah ihracatını 30 yıl ayakta tutacak bir düşman bu. Çin'in kartları çok sağlam. Avrupa, Amerika ve Afrika Çin'e mecbur. Biri posta koysa diğeriyle yoluna devam eder Çin. Kaldı ki en yüksek teknolojileri zaten kazandılar. Bu hamleler Çin'e sadece 3/5 yıl kaybettirir. Hepsi o kadar!!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.