Şimdi Ara

Vivo X100 serisi netleşmeye başladı: Dünyada ilk olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vivo X100 serisi netleşmeye başladı: Dünyada ilk olacak
    Vivo X90 serisi ile pazarda önemli bir başarıya imza atan Vivo, amiral gemisi Vivo X100 serisi için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bu bağlamda 17 Kasım'da tanıtılacağı söylenen telefonlar hakkında yeni bilgiler duymaya devam ediyoruz. Son olarak Vivo X100, X100 Pro ve Pro PlusLPDDR5T RAM desteği ile dünyada bir ilk olabilir.



    Vivo X100 serisinin bir özelliği daha netleşti



    Sektöre yakın kaynaklara göre yaklaşmakta olan amiral gemisi Vivo X100 serisinin tamamı yeni LPDDR5T bellek teknolojisine sahip olacak. Kaçıranlar için için SK Hynix, bu yılın başlarında LPDDR5 (Low Power Double Data Rate) RAM’ların en yeni versiyonu LPDDR5T'yi duyurdu. Yeni nesil bellekler, 9,6 Gbps hızlara ek olarak okuma hızı açısından yaklaşık yüzde 13 daha yüksek performans sergiliyor. 



    Ayrıca bu teknolojinin, amiral gemisi Dimensity 9300 ve UFS 4.0 depolama ile eşleştirilmesi bekleniyor. Bu bağlamda Vivo X100 serisi, yeni nesil teknolojilerin yer aldığı ilk serilerinden biri olacak diyebiliriz. 



    Vivo X100 beklenen özellikler



    Son paylaşılan raporlara göre Vivo X100 ve X100 Pro, MediaTek'in performans rekortmeni Dimensity 9300 platfomrundan güç alacak. X100 Pro Plus'ın ise Snapdragon 8 Gen 3 ile destekleneceği halihazırda doğrulandı. Daha önce Vivo X100 Pro'nun uydu bağlantısı özelliği ile tanıtılacağından sizlere bahsetmiştik.



    Vivo X100 serisi netleşmeye başladı: Dünyada ilk olacak
    Ayrıca yaklaşmakta olan modelin, 1/1,43 inç boyutlarında 53MP Sony LYT800 kamera ve 100 mm 64 MP telefoto lens ile destekleneceği söyleniyor. Pro Plus modeli ise 200 MP telefoto lens ile donatılacak. Bunun haricinde Vivo X100 Pro'nun ön yüzünde 1.5k çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.5 inç boyutlarında OLED ekran bulunacak. Bu kuruluma ise 120W kablolu, 50W kablosuz şarj sunan 5.000mAh pil paketi eşlik edecek.



    Ayrıca Bkz.Vivo'nun yeni amiral gemisi telefonu: Vivo X100 serisi geliyor



    Diğer tarafta Vivo X100 Pro+'ın ise, 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,68 inç OLED ekranla tanıtılması bekleniyor. Kalbinde ise 120W kabloul şarj, 50W kablosuz şarj sunan 5.000mAh pil paketi yer alacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/25/vivo-x100-first-feature-lpddr5t-ram/







  • Bence önemli olan şu: Bu telefon uluslararası satılacak mı?

    Çünkü önceki versiyonu sadece Çin'e özeldi.

  • Yine çin e çıkar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar saçma sapan itici tasarımları nasıl yapıyorlar acaba ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehmetcan788 kullanıcısına yanıt

    Nie öyle söyledin.? Xiaomi de benzer tasarima sahip. Bu saaten sonra böyle kameralaya odakli olunca tasarimlar böyle gelicek.Gayet güzel duruyor ama türkiyede satişi yok malesef ama kullanam biri vardi aldigina pişman oldugunu güncelleme almadigini söyledi.Avrupa satilmadiyi sürece güncelleme destegi almiyor sanirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Cok aşırı kaba ve büyük geliyor benim gözüme bu tür kamera şekli o yüzden böyle bir yorum yaptım. Tabii kişiden kişiye değişen göreceli bir şey sonuçta.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehmetcan788 kullanıcısına yanıt

    Yok haklisin da bu saaten sonra tüm tasarimlar böyle olucak,3 kamerayi böyle tasarima sigdiriyolar.Gözler alişti artik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Mp geliştikçe büyümesi gerekiyor demekki. Aradaki mercek sayısı mi artıyor ne oluyorsa artık. Ama ince telefon her zaman güzel geliyor bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.