Şimdi Ara

vistada bilgisayarımın özellikleri açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarıma sağ tıklıyorum özellikler açılmıyor açılır gbi oluyor kaboluyor aynı şekilde masaüstünde sağ tıklayıp kişileştire tıkladığımdada aynı şey tekrarlıyor. bazı programlar içinde aynı tepkiyi veriyor bir yardımcı olurmusnuz acaba güncellemelerle alakası varmı?



  • yeni mi kurdunuz yoksa eskiden hatasızdı da şimdi mi hata çıkmaya başladı ?
  • Arkadaşım yeni kurduktan sonra bu şekilde oluşmuşsa diğer sürücülerinizde virüs olabilir. Sonradan bu sorun oluşmuşsa da sistem dosyalarınız zarar görmüştür.
  • şöle anlatayım laptopumu alalı 1 hafta oldu. nortonla tarattım hiçbir virüs yada trojan çıkmadı açıkcası pek bi dl de yapmadım masa üstü kullanıcısyken laptopa geçtiğimden pek bi nazik davrandım ama skınılan göze çöp batar hesabı oldu. bi yerde benzer sorunla karşılaşmıs kimselerin şikayetlerini gördüm vista güncellemelerinden yazmıslar ama pek tatmin olmadım. yardımlarınızı bekliyorum sistem geri yükleme yapmıyor , belirtilemeyen bi hata oluştu geri yükleme yapılmadı diyor.
  • Lucien, arkadaşım muhtemelen bir virüs bulaşmış ya da sistem dosyaları hasar görmüştür. Eğer Sistemi Geri Yükleme İşlemi yapamıyorsanız bir ihtimal kulandığınız vista modifiyeli olabilir. Bir format attın baktınız olmadı sistem güncelemesine gidin. Tavsiyem anti virüs olarak da norton kulanmayın ya Not32 ya da kaspersky.
  • sorunun çözümünü direk müşteri hizmetlerinden aldım garantili yane. program ekle kaldırdan güncelleştirmeleri göster de. ordan windows search 4.0 ı kaldır. kapatıp aç. sorun giderildi hayırlı olsun)) bu hatanın nedeni lenovonun bi programı ile bu güncelleştirmenin çakışmasıymış. bu güncelleştirme sadece outlook'ta mail aramak içinmiş eğer fazla kullanmıyosan bu programı sorun yok... ALINTIDIR. Arkadaşlar araştırdım yaptım oldu.
  • Tahmin ediyorum... Denetim masasına da girmiyor? Doğru mudur?
    güncelleme kaldırmak da çözüm olmazsa sorun orijinal olmayan vista kopyasıdır, herhangi bir şekilde orijinal hale getiriniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.