Şimdi Ara

Vista'nın fiyatı internete sızdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, yeni kuşak işletim sistemini Ocak ayına yetiştirmeye çalışırken, internetin en büyük parakende sitesi Amazon.com, Vista siparişi almaya başdı

    Microsoft’un yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista’nın fiyatı internete sızdırıldı. Amazon.com, Vista için ön-sipariş alacağını açıkladı.

    Microsoft, şimdiye dek birçok kez ertelediği Windows Vista’yı Ocak ayına yetiştirmeye çalışırken, internetin en büyük perakende sitesi Amazon.com, hızlı davranarak Vista fiyat listesini açıkladı. Amazon.com şimdiden Vista için ön-sipariş almaya başladı. Sitede, Windows Vista Business 299 dolar, Windows Vista Home Basic ise 199 dolardan satılacak. Kullanıcılara televizyon yayınlarını kaydetme olanağı sağlayan Windows Vista Premium, 239 dolardan satılacak. Vista Ultimate adlı en gelişmiş versiyon ise 399 dolar.

    Amazon’un Vista fiyatlarını açıklaması, yeni işletim sisteminin birçok kez ertelemeden sonra Microsoft’un son verdiği tarih olan Ocak ayına yetişeceği şeklinde yorumlanıyor. Kullanıcılar, Windows Vista’yı iki türlü elde edebiliyor. İstenirse paket ürün satın alınıp mevcut bilgisayara yüklenecek, istenirse de yeni bir bilgisayarın içinde yüklü olarak gelecek.

    MICROSOFT FİYAT VERMİYOR

    Windows’un üst düzey yetkilisi Kevin Kutz, fiyatların, Vista’nın nihai sürümüne en çok benzeyen betası olan Release Candidate 1 sürümün Eylül sonu çıkmasıyla açıklanacağını belirtmişti.

    Amazon.com sözcüsü Sean Sundwall da, fiyatların Microsoft’tan alındığını ifade etti. Ancak, fiyatların ön-sipariş olduğunun altını çizen Sundwall, Vista’nın lansman tarihi hakkında bir bilgi sahibi olmadıklarını ve 30 Ocak tarihinin değişebileceğinin altını çizdi. Microsoft yetkilileri, kusursuz bir işletim sistemi elde etmeyi hedeflediklerini, gerekirse Vista’nın ertelenebileceğini sık sık dile getiriyor.

    MICROSOFT-KANADA SİTESİ DE FİYAT VERDİ

    Öte yandan, Microsoft’un Kanada iştirakinin internet sitesi de Vista fiyatlarını çok kısa bir süreliğine yayınladı. Ancak fiyat listesi, yayınlanmasından hemen sonra geri çekildi. Birçok internet kullanıcısı fiyat listesini çekerek bloglara ve sitelere dağıttı. Microsoft’tan yapılan açıklamada, söz konusu fiyat listesinin Kanada için geçerli olduğu ifade edildi.



    NTV







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.